Innováció és szakértelem Ma Illés névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Tréning / Coach Care Program / Coach szemléletű vezetés / Bemutatkoznak trénereink - Csehi Ágnes

Bemutatkoznak trénereink - Csehi Ágnes

Csehi Ágnes coach, lélekgyógyászA közgazdász végzettség megszerzését követően közel 15 évet töltöttem el egy magyarországi pénzintézetnél, ahol széles körű hazai és nemzetközi tapasztalatokat szereztem. Az üzleti területen eltöltött évek után szervezeten belül váltottam karriert, és humánerőforrás területen helyezkedtem el. HR tanácsadóként, projektvezetőként speciális területem a karrier- és tehetségmenedzsment volt, melynek kapcsán mindennapossá vált számomra a vezetők, illetve szakértők fejlesztése és motiválása.

A személyes és munkahelyi céljaim támogatása érdekében 2008-tól a Business Coach Akadémián kezdtem meg coaching tanulmányaimat. 2009-től kvalifikált üzleti coachként életem szerves részévé vált a coaching. Az évek során speciális területeimmé váltak a személyes hatékonyság növelése mellett a vezetői szerepmegerősítés, belső tudatosság és a „valós vezetői én" megalapozása/fejlesztése, belső motiváció, kreativitás és inspiráció fejlesztése, illetve a tehetséggondozás.

2015-től önmegvalósítási szándékkal HR tanácsadói és szolgáltatói profilú saját vállalkozást indítottam, melyben legfőbb törekvésem, hogy készség- és személyiségfejlesztő foglalkozások keretében mások egyéni fejlődését támogassam azáltal, hogy a bennük rejlő képességek felszínre kerülésével fokozatosan növekedjen szakmai és személyes jóllétük.


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/Coach-Care-bemutatkoznak-trenereink-Csehi-Agnes-246/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc246/TRÉNING IDŐPONTJA

2017. május 19-20, péntek-szombat 9:00-16:00

TRÉNING HELYSZÍNE

Astoriánál, pontos cím: 1075 Budaepst, Károly krt. 3/a. félemelet

 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

2017. május 12 éjfélig, legkésőbb ezen napig az utalásnak meg kell érkeznie a bankszámlára, akkor érvényes a jelentkezés.

ÁRAK

Standard részvételi díj:                                                60.000.- Ft / fő

Early bird kedvezménnyel 2017. április 13 éjfélig    54.000.- Ft / fő

 

VIP részvételi díj, mely tartalmaz 1,5 óra coaching

egyéni utánkövető alkalom igénybe vételével:              75.000.- Ft/fő

Early bird kedvezménnyel  2017. árilis 13-ig:                         67.500.- Ft/fő

 

A JELENTKEZÉS MENETE

1.      Küldje el jelentkezését a választott részvételi díj megjelölésével a trening@coachcard.hu e-mail címre.

 

2.      Válasz e-mailben megküldjük Önnek a részvételi díj megfizetéséhez szükséges információkat.

 

3.       A részvételi díj beérkezését követően megküldjük Önnek a részvételt megerősítő visszaigazolást és a további tudnivalókat.


4.   Lemondás esetén a díj 50%-át tudjuk csak visszaadni.

A tréninget minimum 8 fő részvételével tudjuk megtartani, ellenkező esetben a beérkezett összegeket a jelentkezési határidőt követő napon visszautaljuk a jelentkezők számlájára.

 

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás