Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Tréning / A reziliencia projekt / Bemutatkoznak trénereink -Vincze Vanda

Bemutatkoznak trénereink -Vincze Vanda

HR tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen végeztem 2004-ben.
11 éve egy pénzügyi cégnél dolgozom, az elmúlt 8 évben HR területen.
Vincze Vanda tréner, coach
Fontos számomra, hogy folyamatosan fejlődjek, képezzem magam, így a nyelvtanulás (angol, spanyol) és a pénzügyi ismeretek mellett 2012-ben a coaching felé fordultam és a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesületnél elvégeztem az Executive Coach képzést.
Ez remek lehetőség volt arra, hogy elsősorban közép-és felsővezetőknek segítséget tudjak nyújtani az egyéni vezetői készségeik fejlesztésében, de szerettem volna az eszköztáramat tovább bővíteni, így Soft Skill Tréneri végzettséget szereztem 2015-ben a Grow Csoportnál.

Az idei évben szabadidőm egy részében azon segédkezem a Hősök Tere Projekt keretein belül, hogy minél több hétköznapi hős legyen köztünk! A kezdeményezésről bővebben itt olvashatsz: http://www.hosoktere.org/

Mind a coach, mind a tréneri működés alapfeltétele, hogy legyünk tisztában önmagunkkal, legyünk tudatosak és tudjuk magunkat egy valós szemüvegen keresztül szemlélni, ehhez viszont elengedhetetlen - többek között - az önismeret és az önreflexió.
Mióta tudatosan foglalkozom magammal komoly változások történtek mind a munkámban, mind pedig a magánéletemben, ezért szeretném, ha minél többen megismernék önmagukat, hogy valójában mire is képesek és mekkora lehetőségek vannak mindannyiunkban!

Ebben szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akikben már megfogalmazódott az igény a változásra!

„Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban." Gandhi


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/reziliencia-bemutatkoznak-trenereink-Vincze-Vanda-157/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc157/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás