Innováció és szakértelem Ma Erik, Alexandra névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Tréning / A reziliencia projekt / Reziliencia kerék


Reziliencia kerék

A reziliencia kerék fő célja, hogy bemutassa azt a 8 fő kompetenciát, ami elengedhetetlen jellemzője a reziliens embereknek, a modell a Reziliencia projekt szellemi terméke. - 392x556 pixel - 100322 byte

A reziliencia kerék fő célja, hogy bemutassa azt a 8 fő kompetenciát, ami elengedhetetlen jellemzője a reziliens embereknek, a modell a Reziliencia projekt szellemi terméke.

Szélesebbkörű értelmezést adtunk a kompetenciáknak és megneveztük részletesebben, hogy mik azok az alkompetenciák amiket alatta értünk, amelyek megléte támogatja a nehézségekkel való megküzdést.


A reziliencia kerék használható önértékelésre, ahol a nyolc szeletben található egyes kompetenciák mentén megítélhető az adott személy aktuális kompetencia szintje saját önreflexió segítségével.

Annak érdekében, hogy az egyes reziliencia kompetenciák szintje objektíven is meghatározható legyen, töltse ki az általunk összeállított reziliencia készség kérdőívet az alábbi linken:Az egyes körszeletekbe rajzolt vonalon jelölje be x-szel, hogy jelenleg az adott képesség milyen szinten mutatkozik meg Önnél!
A kör belsejében lévő 1-es pont azt jelenti, hogy az adott képesség nagyon alacsony szinten van, míg a kör széle a 6-os érték, ahol a képesség kifejezetten erősen mutatkozik meg.

Az értékelést követően Ön ingyenesen visszajelzést kap tőlünk arra vonatkozóan, hogy melyik az a 2-3 kompetencia, amiben a legerősebbnek tartja magát. Legyen ezekre büszke, fontos, hogy elismerően gondolkozzon azon kompetenciákról, amelyekről úgy érzi, hogy -akár ösztönösen vagy tudatosan- jelenleg is támogatják a lelki edzettségét a nehézségek áthidalásában.

Azt követően határozza meg, hogy melyik kompetenciákban kellene fejlődnie, amikben ha előre tud lépni,  tovább erősítik Önt a változásokkal, nehézségekkel való megküzdésben!

A reziliencia projekt team csapata leggyakrabban alkalmazott 2 módszeréről olvasson többet itt:
1. reziliencia tréning,
2. reziliencia alapú akciótanulás keretében.

Kérdések kapcsán vegye fel a kapcsolatot velünk az elérhetőségek bármelyikén!

   


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/Reziliencia-projekt-reziliencia-kerek-250/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc250/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás