Innováció és szakértelem Ma Illés névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Termék fejlesztések, a történetünk / Új kártyákkal egészült ki a teljes CoachCard pakk
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


Új kártyákkal egészült ki a teljes CoachCard pakk

CoachCard teljes pakk 18 db 3 különböző kategóriában - 1024x768 pixel - 531244 byte
 
Megjelent 5 új kártya,melyek komplex szociális kompetencia modelleket mutatnak be vizuálisan, szimbólumok segítségével. A modelleket több mint 100 coach megkérdezésével választottuk ki, akik visszaigazolták a leggyakoribb coaching témákat, mint pl. vezetési kompetenciák, konfliktuskezelési, priorizálási, érzelmi intelligencia, kreatív gondolkodás.
Így készültek el a coaching témákhoz kötődő legismertebb modellek, mint helyzetfüggő vezetés, konfliktuskezelési stratégiák, fontos-sürgős mátrix, érzelmi intelligencia, hat gondolkodó kalap.

A jelenlegi önismereti modellek mellett, mint Johari ablak, MBTI nem hiányozthatott a DISC sem a sokszínűségével, mely rengeteg coach és tréner munkáját támogatja.

A kártyákat a következő napokban mutatjuk be egyesével. Május 18-tól megvásárolhatóak a webshopunkon keresztül.
Aznap az ICF konferencián személyesen is megtekinthetőek, illetve a konferencia egyik szponzoraként 20%-os kedvezménnyel lesznek elérhetőek kizárólag a résztvevők számára.

Immáron új felosztásban, 3 kategóriában nyújtunk vizuális kártyákat: önismereti, fejlesztési folyamatot támogató valamint szociális kompetencia fejlesztés terén.
Még nagyobb szabadság nyílt meg a választásban, állítsa össze saját pakkját, növelje az ügyfél élményt és elégedettséget!

 
Szociális kompetencia CoachCard kártyák - 1024x683 pixel - 1100795 byte


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/uj-kartyakkal-egeszult-ki-a-teljes-CoachCard-pakk-175/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc175/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás