Innováció és szakértelem Ma Erik, Alexandra névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Kártya jellemzők, felhasználási javaslatok / Ön melyik személyiségtípushoz tartozik?
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


Ön melyik személyiségtípushoz tartozik?

 - 720x576 pixel - 95904 byte

A DISC modell a Jung által leírt személyiségtípusokon elindulva négy alap viselkedéstípust határoz meg. A viselkedés gyakorlatilag az a stratégia, amit az egyén kiválaszt (nem mindig tudatosan) a céljai elérésére és a saját maga megjelenítésére.

Szervezeti közegben a DISC modellt a motiváció és a munkastílus vizsgálatához használjuk a leggyakrabban. A modell segítségével választ kaphat a vezető többek között az alábbi kérdésekre:

Hogyan vezessem a kollégát? Hogyan növelhetem a teljesítményét? Hogyan reagál a munkahelyi stresszre? Hogyan reagál a változásra, a változó külső környezetre, vagy a szervezeten belüli változásokra?


Nézzük meg a 4 típus leírását szimbólumokon keresztül!

Egy gyárigazgató szimbóluma teljes mértékben megfelel a Domináns ember kategóriának, aki feladatközpontú és extrovertált, határozottan irányítja és ellenőrzi az alkalmazottakat, eredményorientált, diktatórikus, kockáztat, ha szükséges.

Befolyásoló személy lehet egy komikus, aki szeret embereket szórakoztatni, kifejezi magát, grimaszol, történeteket mond, könnyen megtalálja a hangot másokkal, azonban felületes, szétszórt tud lenni.

A Stabil személyiség megtestesítőjére mi lenne jobb, mint a nővérke, aki kapcsolat orientált, kiszámítható, kedves, biztos pont a segítségre, viszont lassú és konfliktuskerülő.

A Szabálykövető személyre kitűnő példa a szerelő, akár autóról, víz vagy áram szerelésről legyen szó, megvan, a módszere hogyan oldja meg a feladatát, precíz és elemző, sok információra van szüksége, elveszik a részletekben.

Ön melyik személyiségtípusnál ismer magára, ha elmélyed a leírásban?

 


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/On-melyik-szemelyiseg-tipushoz-tartozik-DISC-226/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc226/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás