Innováció és szakértelem Ma Erik, Alexandra névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Termék fejlesztések, a történetünk / Támogatóként a VIII. Magyarországi Coaching Konferencián
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


Támogatóként a VIII. Magyarországi Coaching Konferencián

SWOT modell kép - 384x256 pixel - 78507 byte

2016. február 9-én a CoachCard.hu részt vett támogatóként a 8. Magyarországi Coaching Konferencián.
A konferencia a Gerbeaud cukrászda konferencia helyszínén került megrendezésre, mely emelte a rendezvény presztizs értékét.

Saját standdal jelentünk meg a konferencián, melynek témája "Egyensúly a szervezetben, egyensúlyban önmagammal" volt.

Az egyensúly kialakítását és megtartását a mindennapi életben 12 játékos módon, vizuálisan ábrázolt coaching alapmodellel tudjuk támogatni.

Standunkon a fejlesztő szakembereknek lehetősége volt megtekinteni, kezükbe venni, forgatgatni a jelenleg rendelkezésre álló 12 fejlesztési folyamatot támogató kártyát.
Mi több, interaktív módon egy kártya hátoldalán kialakított jegyzet felületen, egy szóval véleményt formálhattak benyomásukról.
Ezúton is köszönjük a véleményeket és a megerősítést a kártyák hasznosságáról.

Az egyéni beszélgetések során kiderült, hogy a coaching alapmodelleket vizuálisan ábrázoló kártyák tágabb értelemben is szerepet ölthetnek szervezeti célok, értékek kifejezésében, megvalósításában.
A kártyák webshopon keresztül megvásárolhatók, az eredeti modellek részletes leírásával és az általunk megszemélyesített új grafikus magyarázattal együtt.
Egyedi igény esetén, várjuk jelentkezését!

2016.02.21.Február 9-én megrendezésre kerül a VIII. Magyarországi Coaching Konferencia számos érdekes előadást és workshopot ajánlva az egyéni és szervezeti egyensúly témában.

Támogatóként a CoachCard.net is részt vesz, így minden konferencia résztvevő kap egy coach kártyát, és egy kupon kódot, amellyel a mennyiségi kedvezmények mellett további 15%-os, egyszeri kedvezményt biztosítunk a következő vásárláskor.

A helyszínen velünk lesznek a kártyáink, melyek minőségéről és funkcióiról, vizuális hatásukról (http://coachcard.hu/fejlesztesi-kartyak-a-vizualis-megjelenes-ereje-99/) saját szemmel is megbizonyosodhatnak.
Találkozzunk ezen a tartalmas konferencián, ahol fejlődésre rengeteg lehetőség nyílik!

2016.01.20.


Oldal URL


 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás