Innováció és szakértelem Ma Erik, Alexandra névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Online fejlesztő kártyák - egy életre szóló eszköz kiváló minőségben
 Az összes tartalmat: Online fejlesztő kártyák - egy életre szóló eszköz kiváló minőségben

Jöhet ettől kezdve bármi, nem állíthatja meg a fejlesztési folyamatokat a pandémia.

Segítjük az áttérést az online egyéni és csoportos fejlesztések terén az online kártyáinkkal prémium minőségben.

Sok ügyfelünk jelezte, hogy a személyes korlátozások miatt át kellett térniük az online világra, ami technikailag kihívást jelent. Meg kell szokni azt is, hogy a személyes kontakt érzete eleinte csökken. De ahogy belerázódunk, szinte már nem érezzük a különbséget a személyes és online találkozó között.

Akik eddig használtak vizuális eszközöket, azoknak alternatívákat kell keresniük, amiket az online térben is könnyen bevethetnek mind csoportos és egyéni fejlesztések terén.

Mi erre kínálunk megoldást.

Az új online kártyák is kiválóan alkalmazhatóak egyéni és team coaching, tréning, workshop módszerekkel.

 Milyen online kártyák közül választhat Ön rugalmasan?

Az eddigi összes kártyánkból lehet választan online verzióban :

 •           18 db magyar nyelvű szöveg + kép
 •          18 db angol nyelvű szöveg + kép  
 •          12 db csak képes, szabad asszociációs

Rugalmas választás, akár 1 db is kiválasztható. Válassza ki akár csak a kedvenceit, amivel mindig dolgozik!

 

Online kártyáink jellemzői:

 •  Magas minőségben, full HD helyett, még jobb minőségben, 4K felbontásban oszthatók meg a képernyőn keresztül (a felhasználó képernyő függvényében).
 • Platformtól függetlenül online alkalmakkor bárki be tudja csatolni az adott kártyát -az adott pillanatban-, amire éppen szükség van, amit minden résztvevő egyszerre lát és dolgozik vele.
 •  A szakember nevével és titulusával ellátottak. A név többször ismétlődik vízjelek formájában az egyes kártyákon nem zavaró módon.
 •  Igény esetén saját logó is rárakható felárral.
 • Egyénileg sorszámmal ellátott kártyák tartoznak egy vásárlóhoz.   
 • Vízjellel ellátva, digitális szerzői jogvédelemmel ellátva.
 • Ügyfél letöltheti a névvel ellátott kártyákat egy felületről, melynek átfutási ideje max 3 munkanap.

 

Mivel a kártyák a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által levédettek, így a  vásárlással egy időben a vásárló aláír egy megállapodást - ami publikusan elolvasható a honlapon napokon belül-, amiben a szakember elfogadja, hogy a kártyák nem megoszthatóak közösségi médiában, kivétel videón keresztül. Nagy felbontású kép nem osztható meg mással, ezt védi a tulajdonos neve és titulusa is.

A dokumentum hamarosan elérhető lesz ezen az oldalon bárki számára. Kis türelmet kérünk.

 

 - 576x768 pixel - 273634 byte

    

Egyéb kiegészítő szolgáltatások:

-          Mindegyik kártyához tartozik egy javasolt használati leírás, de a szakember a kártyát eltérően is használhatja, ahogyan ő jónak tartja, különböző módszerek használatával.

-          A teljes pakk (18+12) megrendelése esetén, jár hozzá feladatlap vagy teszt minden egyes kártyához.

-          Felhasználási módszereket és a know-how-t megosztjuk ügyfeleinkkel a honlap cikkei, bejegyzései alapján.

-          Módszertani workshop vagy tanácsadás igény alapján, keressen minket!

 

 - 1024x394 pixel - 72822 byte

 

 

     

3  3 mappába sorolhatóak be az online kártyák, amik különböző jogosultságot jelentenek.

 

 • Coachingra, tréning tartásra alkalmas 4K felbontású kártyák, csak videóban használható, nem megosztható kártyák.
 • Videó animált kártyák, coachingra, tréningre, de nem megosztható közösségi médiákban.
 • Bárhol megosztható kártyák, kis felbontású, coachingra/tréningre nem alkalmas képek, pl.weboldalra felrakhatóak.

Azt jelenti,hogy aki megrendel akár egy terméket is, az adott terméket mind a 3 verzióban megkapja, de a szellemi tulajdonjogunk védelme érdekében meghatározzuk és korlátozzuk a felhasználhatóság jogát.


Összefoglalva gyakorlati oldalról


Ugyanazok a modellek nagyon jó minőségben elérhetőek, mint az eddigiek. Full HD helyett még jobb, a lehető legjobb 4K felbontást garantáljuk, hogy a képernyőn tisztán látszanak, élesen.
(Persze, a képernyő minőségétől is függ, hogy milyen minőségű kép megy át a célcsoportnak.)


Rugalmas, hogy hány kártyát vesz meg a vásárló magyarul vagy angolul, vagy csak képeset, mindegyiket a nevével és titulusával védünk le. Cég esetén cég névvel, így brand eszközként is funkcionálhat továbbra is.

Platformtól függetlenül online alkalmakkor bárki be tudja csatolni az adott kártyát -az adott pillanatban-, amire éppen szükség van, amit minden résztvevő egyszerre lát és dolgozik vele.

Így mind egyéni, mind csoportos alkalmakra használható.

Ár tekintetében, azért ennyi az ára, mert ezek az online kártyák egy életre szólnak, biztosítunk hozzá kis kártyákat is kisebb felbontásban, de jó minőségben, amit az alkalom után meg lehet osztani a résztvevőkkel emailben.

Ettől kezdve a jövőben mindig meglesz az az online eszköztár amiből a fejlesztő szakember és az ügyfelei egyszerre tudnak profitálni.

 

Nem kell lemondani a vizuális eszközökről, hiszen a CoachCard kártyái:

-          1. segítik az ügyfelet a modell hatékonyabb bevésődésében azzal, hogy a modell vizuális megjelenése a grafikák révén kombinálva a szövegek használatával mindkét agyféltekét megmozgatják, ezzel az ügyfél elégedettség is növelhető, hiszen rövid időn belül sokkal könnyebben tudja előhívni az emlékezetéből a számára szükséges modelleket,

-          2. egyfajta hangulatot, érzésvilágot kölcsönöznek a tanulási folyamat során, 

-          3. színek, grafikák használata megnyitja a képzeletet…

Nézze meg az online videó 1. részét:

https://www.youtube.com/watch?v=mTLVv2GF52A

 


  - 960x536 pixel - 640743 byte

 

 

 

 Ügyfeleink visszajelzése alapján a CoachCard-ok kitűnő eszközök:

„Egy egyszerű eszközt tudok az ügyfél „kezébe adni”, melyről később visszatekintve feleleveníti saját folyamatának részleteit. A kártyák pozitív hangulata mindig egyedi élményt nyújt nemcsak ügyfelem számára, de nekem is.”

„Ötletesen és igényesen kivitelezve segítik a coaching ülés levezetését, a különböző modellek használatát, de mindezt játékosan teszik, ami az érzelmekre és az érzetekre is pozitív hatással van, és ezáltal az együtt végzett munka hatékonyságát is növelik.”

„Személyes tapasztalatom, hogy a kártyák legfőképp az önismeret témájában, a negatív hiedelmek, blokkok felismerésében, feloldásában, és nem utolsó sorban az ügyfelek kreativitásának, intuícióinak fejlesztésében nyújt támogatást. A kártyákon lévő gondolatok és szimbólumok végigkísérik az ügyfeleket nem csak az üléseken, de a valós életben is.”

„Vezetőkkel való coaching folyamatban egy-egy modell bemutatására, valamint két alkalom közötti házi feladat elvégzésének támogatására kiválóan tudtam hasznosítani ezt a kreatív eszközt.”

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


 

H

 

H

 

H

 

 


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/Online-fejleszto-kartyak-egy-eletre-szolo-eszkoz-kivalo-minosegben-337/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc337/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás