Innováció és szakértelem Ma Illés névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Ezt mondták rólunk ügyfeleink / Interjú Nardai Brigittával, közösségépítő, coach
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn

Interjú Nardai Brigittával, közösségépítő, coach

Nárdai Brigitta, közösségépítő, coach - 349x526 pixel - 67008 byte

Nemrég ismerkedtünk meg a Morning Coaching Budapest, támogató közösség egyik vezetőjével, Nardai Brigittával. Brigitta közösségépítő és coach, akivel partnerségi együttműködésbe kezdtünk. Megkértük, hogy válaszoljon néhány kérdésünkre, annak érdekében, hogy a közös szálakat meg tudjuk osztani az érdeklődőkkel.

- Brigitta, hogyan találtál rá a CoachCard.hu-ra?

Talán éppen egybeesett az időpont mikor én rátaláltam az interneten piackutatás közben, majd ezzel párhuzamosan egy kedves pszichológus ismerősöm ajánlotta az oldalt, ami azonnal felkeltette az érdeklődésemet. 

- Mitől keltették fel a fejlesztő kártyák az érdeklődésedet?

Korábban is kerestem olyan fejlesztést támogató eszközöket, ami innovatív módon közelíti meg a coachingot és a folyamatot. Egy egyszerű eszközt tudok az ügyfél kezébe adni, melyről később visszatekintve feleleveníti saját folyamatának részleteit.
A kártyák pozitív hangulata mindig egyedi élményt nyújt nemcsak ügyfelem számára, de nekem is.

- Mivel foglalkozik pontosan a Morning Coaching közössége és hol látsz kapcsolódási pontot a CoachCard.hu-val?

A Morning Coaching Budapest egy inspiráló, támogató közösség, aminek célja a tudásmegosztás, közös gondolkodás és a személyes fejlődés. Olyan emberek közössége, akik hasonló pályán tevékenykednek és ennek pozitív oldalát és a szinergiát szeretnék élvezni, egymás munkáját támogatni, a szakmát és annak megítélését erősíteni.
Célunk, hogy olyan független szakmai közösséget alkossunk, ami segíti a coaching népszerűsítését, közvetíti a legfrissebb híreket, új trendeket. Népszerű előadókat, szakembereket mutatunk be. Egyszóval lendületet, erőt, szakmai információkat, segítséget és közösséget ad az induláshoz, folyamatos munkához és fejlődéshez.
A CoachCard.hu is egy innovatívan gondolkodó, eszközeivel közösséget teremtő és építő csapat és ez támogatja a partnerséget közöttünk. Fő célunk, hogy teret engedjünk a coaching szakma minden résztvevője számára előadásokon, partnerprogramokon keresztül, hogy mindenki számára elérhetővé váljanak az olyan kreatív eszközök is, mint a CoachCard.

- Van-e bármi megjegyzés, amit szívesen hozzátennél a fenti témákhoz?

Közös munkánk során hasonló célokkal, partnerségi együttműködésekben hozzájárulhatunk a szakma színvonalának megtartásához illetve továbbfejlesztéséhez. Mindig szükség van régi-új eszközökre. Miért régi-új? Mert alapvetően a régi eszközök is egy átkeretezéssel vagy újragondolással további színt visznek a hétköznapi munkába.

Köszönjük Brigitta a nyitottságodat és azt a munkát, amit végzel a coach szakemberek folyamatos egymástól való tanulása érdekében!


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/fejleszto-kartyak-interju-nardai-brigittaval-kozossegepito-coach-128/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc128/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás