Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Termék fejlesztések, a történetünk / Újabb mérföldkő a CoachCard életében a csoportos nagy alakú kártyák bevezetése


Újabb mérföldkő a CoachCard életében a csoportos nagy alakú kártyák bevezetése

 - 531x407 pixel - 166720 byte


A CoachCard.hu történelme újabb mérföldkővel gazdagodik a 2015-ös indulás óta.
Bár nem biztos, hogy mindenkinek feltűnt, de az elmúlt 5 évben azért mindig történt valami a házunk táján.

 

A 2015-ös induláskor 12 vizuális kártya született meg, majd 2016 nyarán kiegészült még 6 új kártyával a portfólió, nevezetesen a DISC, érzelmi intelligencia, konfliktus kezelés, helyzetfüggő vezetés, fontos-sürgős mátrix, indulati kontroll modellekkel.

2017-ben kicsit később bővítettük a szolgáltatásunk tartalmát, hiszen akkorra már nem csak használati leírást adtunk az egyes kártyákhoz hasznos kérdésekkel, hanem minden egyes kártyához tesztet vagy feladatlapot tettünk elérhetővé, a modelltől függően. Ezzel támogatjuk a coach-ok és trénerek munkáját, hogy még felkészültebben, az idejük és erőforrásaik megkímélésével tudjanak dolgozni az ügyfeleikkel.Ez a plusz szolgáltatás akkor jár a megrendelt kártyákhoz, ha a vásárló egy adott kártyából 1 pakkot= 8 db-ot vásárol.

2017-ben egy multinacionális cég kérésére lefordítottuk a kártyákat angol nyelvre a hozzá tartozó anyagokkal együtt annak érdekében, hogy a külföldi kollégákkal is tudjanak dolgozni a belső mentorok, coach-ok, trénerek.

2019 elején pedig a legfrisebb újítás, az A5-ös, csoportos fejlesztést segítő kártyák készültek el. A cél az volt, hogy nem csak felnőttekkel, hanem gyerekekkel is tudjanak dolgozni a fejlesztő szakemberek. Ennek eredményeként 2 verzió készült A5-ös méretben: az eredeti CoachCard-ok nagytestvére, meghagyva a szöveget is a képek mellett.  

 - 1024x683 pixel - 1687619 byte

 - 1024x683 pixel - 1564793 byte

 - 1024x683 pixel - 1675578 byte

 - 1024x683 pixel - 1575235 byte


Oldal URL


 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás