Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Termék fejlesztések, a történetünk / 1 éves a CoachCard!
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


1 éves a CoachCard!

1 éves a CoachCard - 640x479 pixel - 420112 byte

Pontosan egy évvel ezelőtt jelent meg a CoachCard.hu a magyar piacon!
Kövessük végig milyen átalakuláson ment végig a vállalkozás, folyamatosan kitekintve ügyfeleink elvárásaira.

2015. December

Az elinduló webshopon 12 típusú fejlesztő kártyával indult a választék, mindegyik kártyához javasolt használati utasítás tartozik az eredeti modell, majd az általunk megszemélyesített és kitalált szimbólumokkal, színekkel elmagyarázott verzió.

2016. Tavasz
A választék 6 új kártyával bővült, így összesen 18 kártya 3 témakörben (fejlesztési folyamatokat támogató, szociális kompetencia és önismereti kártyák) ajánlta a segítséget, hogy a coachee-k a 2 agyféltekés tanulás révén hatékonyabb bevésődéssel elsajátítsák a tanulnivalókat.

2016. Augusztus
Szolgáltatási csomagunk még komplexebb lett, minden kártyához feladatlapot/tesztet adunk ajándékba, így a használati segédlet révén felvezethetjük a témát és előkészíthetjük a kártyák még hatékonyabb használatát.


2016-ban 3 neves hazai szakmai konferencián vettünk részt:

  • februári        -VIII. Magyarországi Coaching Konferencia
  • májusi         - ICF konferencia
  • novemberi   -CoachOk Szövetség Corporate Konferencia

    1 éves lett a CoachCard - 1024x768 pixel - 419958 byte

Ajándékozza meg ügyfeleit CoachCard-dal Karácsonyra, megköszönve egész éves munkájukat valamint segítsen másoknak is, hogy a tanulás élmény legyen az ügyfeleiknek!
Most 15%-os kedvezményt adunk minden kártyacsomag vásárlására december 21-ig a KAR15%-16 kuponkód használatával.Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/fejleszto-kartyak-1-eves-a-CoachCard-236/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc236/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás