Innováció és szakértelem Ma Erik, Alexandra névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Kártya jellemzők, felhasználási javaslatok / Hogyan hívjuk elő az élményeket?
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


Hogyan hívjuk elő az élményeket?

CoachCard fejlesztő kártyák 96-os pakk - 1024x683 pixel - 810626 byte


Játsszunk egy játékot, Ön gondoljon vissza egyik nyaralására, amihez a legtöbb jó élmény kötődik!

Sikerült azt felidézni?
Mi volt az első dolog, amely megjelenik a tudatában? Talán a hely képei, vagy a tenger morajlása, akár a hely neve az amit magának először kimond?

Érdekes módon, ha visszaemlékezünk valamire, mint ahogy pl a nyaralásunkra, akkor újjáteremtjük a látványt, a hangokat és érzéseket, sőt akár ízeket és szagokat is a gondolatainkban, amiket egykoron átéltünk. Ilyen módon az információkat újra ugyanazokon az érzékszerveinken keresztül tapasztaljuk meg, melyben eredetileg észleltük. Néha tudatos ez, néha nem.
Milyen jó érzés újraélni az adott élményt, amikor az emlékek, gondolatok, érzések előjönnek, igaz?

A tanulás és fejlesztés során is az érzékelésünkkel dolgozunk, egy tréning vagy coaching alkalom során elhangzottak mind kialakítanak bennünk gondolatokat, érzéseket, emlékeket.
Az emberek többsége az érzékszervei közül a látást, hallást, tapintást, illetve az intuíciót (belső megérzést) használja.

Tudjuk mindannyian, hogy mennyit jelent egy adott helyzetben, hogy milyen szavakkal, hangszínnel és testbeszéddel fejezzük ki a gondolatainkat és mondandónkat. Nem ritkán valaki szívesen használ egy papír lapot, vagy flipchart-ot az üzenet még hatásosabb kifejezésére, hisz egyidejűleg a rajz mellett elmagyarázza a gondolatait is.

A CoachCard fejlesztő kártyái akár mind a négy érzékelésre hatással lehetnek abban az esetben, ha a fejlesztő szakember átadja a partnerének az adott kártyát, és a hozzá tartozó gondolatait szóban is elmondja, bemutatja a modellt amíg az ügyfele éppen a kezében tartja a kártyát és megfigyeli a szimbólumok, színek és szavak jelentését.

Az érzékszervek ezen kombinációja hozzájárul, hogy a benyomás, élmény mélyebben alakuljon ki a partnerben, mintha pl. csak hallaná. Célunk ezzel is, hogy az élmény könnyebben előhívható legyen a következő alkalommal, segítve az emlékezést az akkor megszületett gondolatokra, érzésekre, az első dologra, amely megragadta az ügyfél tekintetét.

Az emlékezést segíti a kártya hátoldalán található jegyzet oldal is, ami lehetővé teszi, hogy az átélt gondolatokat, érzéseket, hívó szavakat az ügyfél felírja magának.


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/coachcard-hogyan-hivjuk-elo-az-elmenyeket-241/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc241/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás