Innováció és szakértelem Ma Erik, Alexandra névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Kártya jellemzők, felhasználási javaslatok / CoachCard felhasználási módszerek 2. emlékeztető funkcióra építve
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


CoachCard felhasználási módszerek 2. emlékeztető funkcióra építve

CoachCard fejlesztő kártyák 96-os pakk - 1024x683 pixel - 810626 byte

A szimbólumokon kívül milyen egyéb módszerekkel dolgoznak trénerek és coachok a vizuális kártyákkal?

Nézzük meg, hogy a fejlesztési folyamat melyik szakaszaiban használják a szakemberek a kártyákat kihasználva az emlékeztető funkciójukat:

"Két alkalom közötti házi feladat elvégzésének támogatására kiválóan tudtam hasznosítani ezt a kreatív eszközt."

"Számos ügyfelem az emlékeztető kártyák birtokában mindennapi helyzetekben is felidézi a tanultakat, személyes felismeréseket, ami támogatja és gyorsítja az ismeretek, új minták beépülését."

"Egy vizuálisan érdekes eszközt tudok az ügyfeleim kezébe adni, melyről később visszatekintve feleleveníti saját folyamatának részleteit, melynek segítségével önreflexiót gyakorol, hogy a két alkalom között mi változott, mi az ami nehézséget jelent, miben voltak sikerei."

"Leginkább a coaching végén használom, amikor megerősítjük az elhangzottakat és „házi feladatot" kapnak. Így a kártyát rendszerint viszontlátom a következő ülés kezdetén, az ügyfelek szívesen dolgoznak ezzel."

A fenti gondolatok jól összecsengenek egy korábbi cikkünkkel, amikor azt feszegettük, hogy "Vajon projekt-e a fejlesztési folyamat?".

Biztosan minden szakember találkozott már azzal a felismeréssel, hogy tréningeken, fejlesztési alkalmakkor mennyire keresik a résztvevők a kapaszkodókat, amiket elvihetnek magukkal, magukénak érezhetik, pl. modellek, kérdések, gondolatok.

A kapaszkodók révén kezdenek rögzülni a tanultak, amelyeket az ügyfeleink próbálgatják „maguk mellett tartani", hogy későbbiekben is vissza tudjanak nyúlni hozzá, hasznos legyen.
Valójában erről szól az, hogy az ügyfeleinket képessé tesszük a boldogulásra a későbbiekben is az alkalmazott modellek segítségével.

Így nem csak rövidtávon gondolkozunk, amikor végigvezetjük őket a fejlődésen, felteszünk kérdéseket, a témán dolgozva alkalmazunk technikákat, de el is magyarázzuk az ügyfelüknek, hogy milyen célt szolgált az adott eszköz/technika/modell.

 

 


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/CoachCard-felhasznalasi-modszerek-2-emlekezteto-funkciora-epitve-232/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc232/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás