Innováció és szakértelem Ma Illés névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Szolgáltatások / Módszerek, tippek támogatják a kártyákkal való munka kezdést / Tapasztalati tanulás CoachCard kártyákkal


Tapasztalati tanulás CoachCard kártyákkal

 - 720x576 pixel - 155388 byte

Több kártyabemutató workshopon tapasztalati alapon kezdünk el hangolódni coachokkal a CoachCard kártyák használatával.
Ilyenkor nagy méretben kivetítjük az adott kártyát, jelen esetben a megoldás orientált technika modelljét, míg minden egyes résztvevő a kezébe kapja a kártyát, és pár percig csak csend van.

A résztvevők ilyenkor a jelenben vannak, fogják a kártyát a kezükben, nézik, gondolkodnak, elmerülnek benne. De valójában mi játszódik le bennük ilyenkor?

Mindenkinél más és más.

Elhangzik a kérdés a résztvevők felé: „Mi az, amit először észrevettél a kártyán?"

Az esetek 70%-ában a szöveg az első, amit a legtöbben elolvasnak és utána nézik hozzá a képeket, majd alaposabban szemügyre veszik a részleteket, megfigyelik a színeket. Első körben így a bal agyféltekéjük indul be automatikusan, és azt követően a jobb agyfélteke játékossága is teret kaphat. Valóban teret is kap, és megfigyelhetően több időt töltenek el a képeken gondolkozva.

Néhány eddig elhangzó gondolat, amihez hasonlót a leggyakrabban osztanak meg:

1. Résztvevő: „Látom, hogy a hegyre való feljutás nem is olyan egyszerű, baloldalról elég sziklás ahhoz, hogy meg tudjam mászni, úgy tűnik, hogyha a hegyet a másik oldaláról kerülöm meg, úgy kevésbé meredek".

2. Résztvevő: „Igen, egy út is felvezet oda, ahol elérhetem a céljaimat"


3. Résztvevő: „De fura, nekem fel se tűnt a háttér, végig csak a 3 játékosan megrajzolt embereket láttam. Próbáltam értelmezni, hogy mit is jelenthetnek. Az egyik nagyon gondolkozik, biztos azon, hogy a célját hogyan érje el, kiindulva a szavakból. A másik középen pedig edz egy kicsit, hogy erősödjön. A harmadik pedig megpakolja a hátizsákját mindenféle eszközzel, erőforrással."

4. Résztvevő: „Én meg azon tűnődtem, hogy az lehet, hogy egy és ugyanaz az ember, mert külsőre nagyon hasonlítanak, így én úgy értelmeztem, hogy az adott ember a céljai elérése céljából felkészül a hegymászásra, minden erőforrást összegyűjt belsőt és külsőt is."

5. Résztvevő: „Engem meg a középső figura arra emlékeztet, hogy milyen nehéz, amikor edz valaki, amikor fogyni szeretne, vagy jó kondiba kerülni, én is így szoktam erőlködni." -mondta mosolyogva.

Érdekes volt hallani mindegyik meglátást. Neked mi volt az első értelmezésed?

Mi az ami ebből rólad szól?Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/coachcard-szolgaltatas-tapasztalati-tanulas-CoachCard-kartyakkal-317/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc317/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás