Innováció és szakértelem Ma Illés névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Termékek / A fejlesztő kártyák célja
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


A fejlesztő kártyák célja

CoachCard fejlesztő kártyák 96-os pakk - 1024x683 pixel - 810626 byte

A fejlesztési szolgáltatás (coaching, tréning, pszichológussal történő beszélgetés) színvonalát növelje azzal, hogy az ügyfél a beszélgetések során a témához és folyamathoz illeszkedve kap 1-1 kártyát, amit az ügyfél megtarthat. A fejlesztő szakember a modellt ismerteti az ügyféllel, így az ügyfél számára ez egy emlékeztető kártya lesz.

 

A kártya támogatja a fejlesztő szakembert, hogy ne kelljen egy papírra rajzolnia az adott modellt, illetve a vizuális megjelenés segíti a jobb befogadó készséget és a tartalom/téma elmélyítését, a modell még hatékonyabb bevésődését.

Minden egyes fejlesztő kártya az alábbi tulajdonságoknak felel meg az egységes megjelenésnek köszönhetően:

  • a modell elemei jól olvashatóak, könnyen értelmezhető (a megfelelő háttér információk tudatában)
  • a modell hátterében a képi megjelenítés vizuálisan érdekes,
  • pozitív hangulatú, kellemes élményt nyújt,
  • szimbólumok használatával (vizualizálásával) könnyebben vésődjön be a modell,
  • a magas minőséget a papír típusa és a nyomtatás technikája biztosítja.


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/fejlesztesi-kartya-a-fejleszto-kartyak-celja-8/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc8/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás