Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Kártya jellemzők, felhasználási javaslatok / Piros-sárga-zöld, indulhat az akciótervezés!
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


Piros-sárga-zöld, indulhat az akciótervezés!

 - 720x576 pixel - 138611 byte

Megvan már a célja, amiben szeretne fejlődni?

Akkor már csak 3 kérdést kell megválaszolnia magának, ami segít abban, hogy hogy kell cselekednie:

  • Mi az, amit jelenleg tesz és hátráltatja a célja elérését?

  • Mit tesz Ön, ami hozzájárul a céljához?

  • Mi az, amit ha elkezdene csinálni, támogatná a célja elérését?

A kártya egy utcai közlekedési lámpát mutat, aminek egyes színei különböző cselekvési irányokat mutatnak.
A piros az a szokás, viselkedés, amit jelenleg folytat, viszont abba kell hagynia a céljai elérése érdekében, mert nem halad előre vagy nem csinálja jól.
A sárga amit Ön jól csinál, érdemes folytatnia, mert közelebb viszi a kívánt állapothoz.
A zöld kategóriába kerülnek azok az új viselkedések, tevékenységek, amiket Ön jelenleg még nem űz, de hasznos lenne, ha elkezdené, kipróbálná ahhoz, hogy sikeresebb legyen.

Nem mindig olyan egyszerű ezeket a kérdéseket mi magunkban meghatározni. Ebben az esetben gondolkozzunk el azon a kérdésen, hogy hogyan látja Önt a környezete, főnöke, beosztottja, barátai, családja? A kérdésre adott válaszok segítik, hogy magunkat mások perspektívájából is lássuk.

Ne féljünk valódi visszajelzéseket kérni, fogadjuk azokat nyitottsággal!


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/fejleszto-kartyak-piros-sarga-zold-indulhat-az-akciotervezes-223/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc223/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás