Innováció és szakértelem Ma Béla névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Termék fejlesztések, a történetünk / Neked mi az üzleti stratégiád, kék vagy vörös? Morning Coaching előadás beszámoló
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


Neked mi az üzleti stratégiád, kék vagy vörös? Morning Coaching előadás beszámoló

Április 6-án a résztvevők izgatottan várták, hogy milyen információkat rejt az érdekes címmel meghirdetett előadás: Neked mi az üzleti stratégiád, kék vagy vörös? - 720x480 pixel - 405443 byte

Április 6-án a résztvevők izgatottan várták, hogy milyen információkat rejt a Morning Coaching szakmai közösség által érdekes címmel ​meghirdetett előadás: Neked mi az üzleti stratégiád, kék vagy vörös?

Kincses Krisztina előadásában egy munkacsoport hallgatta az üzleti stratégiák közti különbséget szemléletes példákkal és érdekes történetekkel.

Többek között a Cirque du Soleil, dél-amerikai cirkusz stratégiája került bemutatásra, mely újra pozícionálta magát a piacon, egyszerre cirkusz és színház érdeklődési körben is meghódította a célcsoportját. ​Újragondolta az iparág jellemzőit valamint a célcsoportnak nyújtott értékeket és újradefiniálta a piacot, így új keresletet teremtett az előadások minőségi átalakításával​ megragadva a színház szórakoztató profilját​.​ Kék óceánt teremtett magának. A kék szín szimbolizálja a kiaknázatlan piacot, nyitott teret, míg a vörös óceán a véres harcot jelentő piacot, ahol mindenki a konkurenciát szeretné legyőzni.​

Majd elkezdődött az interaktív része a rendezvénynek, ahol a munkacsoport 2 részre szakadt, a coachok próbálták meghatározni azokat a tényezőket, melyek mentén a coaching piac működik. Az érdekes része az volt, amikor a másik csoport ​-​akik nem coachokból álltak, hanem más szakmából érdeklődő, információra nyitott ​résztvevőkből,​ - különböző szempontok alapján próbálták definiálni milyen elvárásaik lennének a coachokkal szemben egy fejlesztő folyamat ​során. Összeszedték, hogy mi alapján választanák meg azt a coach szakembert, akivel úgy érzik, hogy együtt tudnak dolgozni és eredményeket tudnak elérni.

​Mindkét csoportnak hasznos volt látni, hogy milyen ​ügyfél értékek​ voltak közösek vagy eltérőek a coach iparágban különböző perspektívából, amit egy stratégiai táblán ábrázolt fel Krisztina a résztvevők véleménye alapján.

A rendezvény végén Krisztina leleplezte, hogy az általa indított CoachCard.hu fejlesztő, innovatív coaching kártyák​at​ is a Kék óceán stratégi​a módszertana​ inspirá​lta.​

Jelenleg önismereti, ​fejlesztő folyamatokat támogató kártyákból áll a választék​ és hamarosan bemutatkoznak a kivitelezés alatt álló ​szociális kompetencia​ modell kártyák is.

A CoachCard kártyák egyedülálló, fejlesztési modelleket tartalmazó kártyák, melyek a vizuális hatásnak és a színek és szavak erejének köszönhetően érzéseket és gondolatokat ébresztenek az emberekben, mely ​támogatja a két ​agyfélteké​s tanulást, segítve a felismerést és hatékonyabb bevésődést.

A résztvevők az alkalom után megkapták a prezentációt, valamint egy munkalapot, melynek segítségével tovább gondolkozhatnak azon, hogy hogyan hozhatnak létre kék óceánt a saját piacukon.


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/Neked-mi-az-uzleti-strategiad-kek-vagy-voros-Morning-Coaching-eloadas-160/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc160/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás