Innováció és szakértelem Ma Erik, Alexandra névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Kártya jellemzők, felhasználási javaslatok / A hullámvasútra gondolsz?
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


A hullámvasútra gondolsz?

 - 720x576 pixel - 114783 byte

Nemrég egy új ügyféllel, egy IT vezetővel találkoztam, akivel elkezdtünk beszélgetni az elvárásairól, hogy a csapatában milyen aktuális kihívások miatt van szükség a coaching-ra.

A beszélgetés nagyon hatékony volt, sok információt megtudtam a környezetről. Beszélgettünk a feladatkiosztásról és ellenőrzésről, amikor azt mondtam neki, hogy érdemes lenne az adott vezetőnek kitöltenie egy helyzetfüggő vezetés kérdőívet, ami alapján láthatjuk, hogy mennyire sok színű és rugalmas a vezetői stílusa, majd beszélhetünk arról, hogy mi működik jól és mi nem.
Ekkor jött a váratlankérdés tőle: "A hullámvasútra gondolsz?"
Hirtelen nem tudtam, hogy neki miért pont ez ugrott be, aztán kiderült, hogy őt már coach-olták a CoachCard kártyáival, és mivel tudta rólam, hogy tőlem származnak a fejlesztő kártyák, bedobta azt a szimbólumot a beszélgetésbe, amit a mi csapatunk talált ki.

Elmosolyodtam, amikor mondta, hogy a fejében előtte van a kártya rajza, megmaradt benne, így elő tudja hívni, hogy milyen stílusok vannak. Gyakran tudatosítja ezeket magában.

Jó volt hallani ezt  a pozitív visszajelzést, hiszen a fejlesztő kártyák kifejezetten azzal a céllal készültek, hogy a szimbólumoknak, rajzoknak köszönhetően könnyen előhívhatóak legyenek olyan modellek, amik gyakran előjönnek a fejlesztés során.


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/coachcard-fejleszto-kartyak-a-hullamvasutra-gondolsz-257/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc257/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás