Innováció és szakértelem Ma Illés névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Tréning / A reziliencia projekt / Reziliencia - lelki edzettség különböző módszertanokkalCoachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


Reziliencia - lelki edzettség különböző módszertanokkal

Reziliencia fejlesztés különböző módszertanokkal - 607x478 pixel - 68082 byte


Egyre gyakoribbak a megkeresések abból a célból, hogy egyénileg vagy csoport, akár szervezet szintjén történjen előrelépés a lelki edzettség, alkalmazkodó képesség terén a folyamatosan változó világunkban.

Ezért született a fenti ábra, ami bemutatja, hogy különböző igényekre eddig milyen válaszokkal, módszertanokkal tudtunk reagálni.

Konzultáció= egyéni problémára megoldásként szolgáló direktív  (megmondó típusú ) tudás átadás, mely a tréning témák, reziliencia képességek mentén választ ad a helyzet kezelésére elmélet és gyakorlatok révén.

Coaching = egyéni nehézségek megoldását támogató , indirektív (nem megmondó, hanem rávezető stílusú) kérdezéstechnika és önreflexió révén segíti az önfeltárást és lehetőségek meghatározását.

Akciótanulás = kis csoportos facilitált (szakember által irányított) módszer, melynek révén a csoport tudását és tapasztalatát, eltérő szemléletet használjuk az egyéni megoldások megtalálására, struktúrált módszertan coaching szemlélettel.

Tréning = nagyobb csoportos (min. 6 fő-max 12 fő) tudás átadás és tapasztalatszerzés, elmélet és különféle gyakorlatok révén, mely eszközöket ad a fejlődésre és továbblépésre.

Workshop = nagyobb csoportos (min. 6 fő- max 15 fő) közös munka, eltérő ötletek, tapasztalatok formálása révén, a leginteraktívabb és kreatívabb módszertan, ahol a csoport számára egy közös eredmény, koncepció születik, mely mind a csoportot, mind az egyént támogatja az előrelpésben. Szervezeti szintű fejlesztés esetén a résztvevői létszám tovább növelhető.

Van esetleg bármi kérdése ezen a téren vagy nem egyértelmű, hogy Önnek mire van szüksége?
Keressen bennünket, és beszélgessünk a közös megoldásról!
Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://coachcard.hu/Reziliencia-lelki-edzettseg-kulonbozo-modszertanokkal-267/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://coachcard.hu/doc267/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás