Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Kártya jellemzők, felhasználási javaslatok / Tapasztalati tanulás CoachCard kártyákkal
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


Tapasztalati tanulás CoachCard kártyákkal


 - 720x576 pixel - 155388 byte

Több kártyabemutató workshopon tapasztalati alapon kezdünk el hangolódni coachokkal a CoachCard kártyák használatával.
Ilyenkor nagy méretben kivetítjük az adott kártyát, jelen esetben a megoldás orientált technika modelljét, míg minden egyes résztvevő a kezébe kapja a kártyát, és pár percig csak csend van.

A résztvevők ilyenkor a jelenben vannak, fogják a kártyát a kezükben, nézik, gondolkodnak, elmerülnek benne. De valójában mi játszódik le bennük ilyenkor?

Mindenkinél más és más.

Elhangzik a kérdés a résztvevők felé: „Mi az, amit először észrevettél a kártyán?"

Az esetek 70%-ában a szöveg az első, amit a legtöbben elolvasnak és utána nézik hozzá a képeket, majd alaposabban szemügyre veszik a részleteket, megfigyelik a színeket. Első körben így a bal agyféltekéjük indul be automatikusan, és azt követően a jobb agyfélteke játékossága is teret kaphat. Valóban teret is kap, és megfigyelhetően több időt töltenek el a képeken gondolkozva.

Néhány eddig elhangzó gondolat, amihez hasonlót a leggyakrabban osztanak meg:

1. Résztvevő: „Látom, hogy a hegyre való feljutás nem is olyan egyszerű, baloldalról elég sziklás ahhoz, hogy meg tudjam mászni, úgy tűnik, hogyha a hegyet a másik oldaláról kerülöm meg, úgy kevésbé meredek".

2. Résztvevő: „Igen, egy út is felvezet oda, ahol elérhetem a céljaimat"


3. Résztvevő: „De fura, nekem fel se tűnt a háttér, végig csak a 3 játékosan megrajzolt embereket láttam. Próbáltam értelmezni, hogy mit is jelenthetnek. Az egyik nagyon gondolkozik, biztos azon, hogy a célját hogyan érje el, kiindulva a szavakból. A másik középen pedig edz egy kicsit, hogy erősödjön. A harmadik pedig megpakolja a hátizsákját mindenféle eszközzel, erőforrással."

4. Résztvevő: „Én meg azon tűnődtem, hogy az lehet, hogy egy és ugyanaz az ember, mert külsőre nagyon hasonlítanak, így én úgy értelmeztem, hogy az adott ember a céljai elérése céljából felkészül a hegymászásra, minden erőforrást összegyűjt belsőt és külsőt is."

5. Résztvevő: „Engem meg a középső figura arra emlékeztet, hogy milyen nehéz, amikor edz valaki, amikor fogyni szeretne, vagy jó kondiba kerülni, én is így szoktam erőlködni." -mondta mosolyogva.

Érdekes volt hallani mindegyik meglátást. Neked mi volt az első értelmezésed?

Mi az ami ebből rólad szól?Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://coachcard.hu/fejleszto-kartyak-tapasztalati-tanulas-CoachCard-kartyakkal-248/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://coachcard.hu/doc248/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás