Innováció és szakértelem Ma Illés névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Melyik csomag való neked?
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


Melyik csomag való neked?

Melyik csomagot ajánljuk neked? - 1024x683 pixel - 454328 byte

Gyakran kérdezik  meg tőlünk, hogy melyik fejlesztő kártya csomagot ajánljuk.

Itt található néhány általános irányelv, hogy általában az ügyfeleink milyen szakmai érdeklődéssel, területtel mit választanak:

Ha kezdő coach vagy, akkor a 18-as csomagot javasoljuk, hiszen abban benne van az összes kártya, aminek segítségével elmélyítheted a szakmai hátteredet, új modelleket tanulhatsz. A használati leírások hasznos kérdésekkel segítik a kártyák alkalmazását.

Ha van már jó pár ügyfeled, és a szakmai eszköztáradat is szeretnéd szélesíteni, aminek segítségével ügyfeleid önismeretét, önreflexióját tudod támogatni, akkor érdemes a haladó csomagot választani, hiszen így oda tudod adni a fejlesztő kártyákat, amik nála maradnak, következő alkalommal is elhozhatják magukkal, így könnyen előhívják a korábbi gondolataikat, érzéseiket.
Gyakran alkalmazzák a kártyákat otthoni elmélyülésre is, amire a következő alkalommal vissza lehet térni, így segíti  a gyors visszahangolódást a korábbi munkába.
Nem beszélve arról, hogy a haladó csomag esetén minden egyes kártyához tartozik munkalap vagy teszt kiértékeléssel.

Ha kompetencia fejlesztéssel foglalkozol, akkor válaszd a szociális kompetencia csomagot, amely támogatja ügyfeleid készségeit érzelmi intelligencia, időgazdálkodás és priorizálás, csapat vezetés, konfliktus kezelés és együttműködés, stresszkezelés és indulati kontroll kezelés terén.
Foglalkozol workshopokkal is? Akkor nélkülözhetetlen számodra a párhuzamos gondolkodást segítő hat gondolkodó kalap modell.

Ha workshop-okat tartasz, akkor nélkülözhetetlen számodra a párhuzamos gondolkodást segítő hat gondolkodó kalap modell.

Ha önismereti tréningeket tartasz, akkor nézz körbe az önismereti kártyák között!

Ha van néhány kedvenc modelled, amit szinte minden alkalommal használsz, például célkitűzésre a SMART modellt és skálát, az önkorlátozó hiedelmek felszínre hozásán dolgozol, akciótervet készítesz, sorolhatnánk tovább....
A lényeg, hogy így nem kell teljes csomagokat megvenned, csak az adott kártyából egy 8-as pakkot választasz ki, melyet 8 ügyfelednek odaadhatod erősítve a köteléket és a modellek mélyebb rögzülését bennük hosszú távon.
Azon túl, hogy odaadod a kártyát, még az adott kártyához a használati utasítás mellett munkalapot vagy tesztet kapsz, amely segíti a felkészülésedet, így komplexebben tudsz megoldást szolgáltatni az ügyfelednek.

Ha dolgozol külföldiekkel, akkor válaszd az angol nyelvű kártyákat munkalappal és teszttel együtt.

Van kérdésed?  Keress minket az elérhetőségeink bármelyikén!


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://coachcard.hu/kreativ-fejleszto-kartyak-melyik-csomag-valo-neked-273/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://coachcard.hu/doc273/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás