Innováció és szakértelem Ma Béla névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Termékek / CoachCard kártya csomagok
 Az összes tartalmat: CoachCard kártya csomagok


Fejlesztési folyamatot támogató kártyákból 12 fajta, mindegyikből 8-8 darab (96 kártya)

A fejlesztési folyamatot támogató kártyákból egyben megvásárolható mind a 12 típus, mindegyik fajtából 8 darab, így összesen 96 darab CoachCard kártya van a csomagban!
Fejlesztési folyamatot támogató kártyákból 12 fajta, mindegyikből 1-1 darab (12 kártya)

A fejlesztési folyamatot támogató kártyákból egyben megvásárolható mind a 12 típus, mindegyik fajtából 8 darab, így összesen 96 darab CoachCard kártya van a csomagban!

Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://coachcard.hu/CoachCard-kartya-csomagok-107/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://coachcard.hu/doc107/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás