Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Hírek archívum / Szűrés: hírek
 Az összes tartalmat: Szűrés: hírek

Hír

Összesen: 0 darab


Elkészült a CoachCard.hu új, reszponzív nyitó oldala!

CoachCard.hu reszponzív nyitó oldala - 2016. március - 1256x1091 pixel - 529894 byte

Mostantól okostelefonon, tableten és különböző felbontásokban is megtekinthető az új nyitó oldalunk. Azzal a céllal, hogy átláthatóbbá tegyük a CoachCard felhasználását, 5 lépésben, képekkel illusztrálva ismertetjük a javasolt folyamatot.
Tovább »

Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://coachcard.hu/doc205/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://coachcard.hu/doc205/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás