Innováció és szakértelem Ma Illés névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Termékek / Önismereti kártyák / Johari ablak
 Az összes tartalmat: 


Mind a 12 fejlesztési folyamatot támogató CoachCard egy csomagban (összesen 12x8=96 darab), egyben megvásárolható itt:

Fejlesztési folyamatot támogató kártyákból 12 fajta. - 800x800 pixel - 515969 byte

Johari ablak


 - 720x576 pixel - 146379 byte

A kártya használata a fejlesztési folyamatban:

A (coaching) folyamatban az ügyfél meghatározta a témát, konkretizálta a célt, a fejlesztő szakember a realitás vizsgálat keretein belül felvezeti a Johari ablak modelljét azzal a céllal, hogy fejlessze az ügyfél önismeretét, tisztázzák a fejlesztési irányokat.

A modell alkalmazása:

Az önismeret széleskörűen használt, vizuálisan is jól látható egyszerű modellje a Johari ablak, kidolgozói Joseph Luft és Harrington Ingham pszichológusok.

A modell két fő dimenziót ad meg az „én" megértéséhez, egyfelől a viselkedés és stílus azon aspektusait, amelyek az „én" számára ismertek („Én"), másfelől pedig azokat, amelyek azoknak ismertek, akikkel kapcsolatban áll („Mások"), ez alapján 4 én területet mutat be.

Tulajdonságok:

Globális terméktulajdonságok: (3 terméktulajdonság 6 jellemzővel)
Kártya típusFejlesztési folyamatot támogató kártya, Önismereti kártyák
Kártya tulajdonságokÖnismereti kártya
Fejlesztő szakemberek
Termékkategória specifikus tulajdonságok:
Nincs termékkategória specifikus tulajdonság.

Önismereti kártyák

DISC - 720x576 pixel - 95904 byte

A DISC modell a Jung által leírt személyiségtípusokon elindulva négy alap viselkedéstípust határoz meg. A viselkedés gyakorlatilag az a stratégia, amit az egyén kiválaszt (nem mindig tudatosan) a céljai elérésére és a saját maga megjelenítésére.

MBTI


 
 - 720x576 pixel - 172920 byte

A modell alkalmas az ügyfél preferált gondolkodási, döntéshozatali, és problémamegoldó stílusának felmérésére, erősségek, és lehetséges kockázatok átbeszélésére a fejlesztési célok elérése érdekében.


Amennyiben meg szeretné rendelni ezt a terméket, itt megteheti:
A Johari ablak coach kártya megvásárlása:

Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://coachcard.hu/fejlesztesi-kartya-johari-ablak-18/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://coachcard.hu/doc18/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás