Innováció és szakértelem Ma Illés névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Termék fejlesztések, a történetünk / A CoachCard kártyák bekerültek coachok képzésébe
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


A CoachCard kártyák bekerültek coachok képzésébe

A Szeretet Útja Központ frissen végzett coach csapata - 640x640 pixel - 106142 byte


Interjút készítettünk Dr. Gulácsi Bernadettel, A Szeretet Útja Központ ügyvezetőjével, aki a LAURUS Fejlesztő Intézet vezetője, coach és tréner.

- Bernadett, melyik képzéseteken alkalmaztátok a kártyákat?
- A CoachCard kártyákat A Szeretet Útja Központ által meghirdetett PERSONAL DEVELOPMENT COACH - Személyiségfejlesztő Coach képzésen használtuk a hallgatókkal.

- Milyen céllal építetted bele a CoachCard kártyákat a képzésetekbe?
- A kártya bemutatását azért tartottam oktatóként fontosnak, mert a képzés során nagy hangsúlyt helyezünk a szakmai eszköztár bővítésére és a kreativitás fejlesztésére, amelynek ez az eszköz is része lehet.

- Meg tudnád osztani a tapasztalatodat, hogy milyen módon kezdtétek el használni a fejlesztő kártyákat?
- Természetesen. A coaching eszközök használatáról szóló képzési napon a kártyák közül mindenki választott egyet, a hozzá tartozó leírás tanulmányozását követően bemutatta a csoportnak, és közösen, feldolgozás keretében átbeszéltük az egyes kártyák használati lehetőségét, ki is próbáltuk coaching helyzetekben.

- Mi volt a leendő coachoknak az első visszajelzése a kártyák használatáról?
- A kártyák nagyon tetszettek a csoport minden tagjának és érdeklődtek a felhasználásuk, megvásárlásuk felől. Nagy segítséget jelentettek a modellek alaposabb elsajátításában és a tanuló coachok magabiztosságában. Valamint a résztvevők is fontosnak gondolták, hogy segítsék ügyfeleiket képessé tenni a modellek alkalmazására a saját helyzetükben a későbbiek során.

- Van-e esetleg bármilyen tulajdonsága a kártyának, amit hasznosság alapján kiemelnél?
- Azt gondolom, hogy a CoachCard minden coachnak hasznos lehet, akik szeretnek vizuálisan bemutatni folyamatmodelleket ezáltal segítve kliensük tudatosságát. A kártyák továbbá jól használhatóak saját brand építésre is.

Köszönjük szépen, hogy megosztottad velünk a tapasztalatokat, sok sikert kívánunk az első -CoachCarddal képzett- coachoknak!


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://coachcard.hu/fejelszto-kartyak-a-CoachCard-kartyak-bekerultek-coachok-kepzesebe-212/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://coachcard.hu/doc212/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás