Innováció és szakértelem Ma Illés névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek /  HR, belső fejlesztés hasznalatra / CoachCard kártyák olyan kommunikációs eszközök..
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


CoachCard kártyák olyan kommunikációs eszközök..

fejlesztési folyamatot támogató kártyák - 1024x768 pixel - 546892 byte


A fejlesztő kártyákat új perspektívák feltárására használjuk.

A CoachCard kártyái olyan eszközök, amik újabb, további módokat biztosítanak arra, hogy megvizsgáljunk, felidézzünk, áttekintsünk,  kiterjesszük a lehetőségek tárházát. Mindamellett bevonjuk az ügyfelet jobban a szabadabb gondolkodásba, intuíciót fejlesszünk.

A modellek révén pedig megerősítünk tanulságokat, rögzítünk felismeréseket.

Ezeket a segédeszközöket a fejlesztő munka különböző szakaszaiban lehet használni.
Kifejezetten hasznosak lehetnek arra, hogy az összpontosítást biztosítsuk, a fókuszt és a teljes jelenlétet.

Továbbá fejlesztjük az ügyfelünk tudatosságát azzal, hogy muníciót adunk neki a kezébe, szó szerint!

Segíti a pozitív hangulat, játékosság kialakítását, a jó érzések megteremtését.

A kártya hátoldala azt is segíti, hogy az új felismeréseket, hívó szavakat is rögzíteni tudja az ügyfél saját tetszése szerint.

 


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://coachcard.hu/fejlesztesi-eszkozok-CoachCard-kartyak-olyan-kommunikacios-eszkozok-266/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://coachcard.hu/doc266/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás