Innováció és szakértelem Ma Illés névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Extrák / Tudásbázis / Coach kártya elnevezések

Coach kártya elnevezések

A fejlesztő kártyák nevesítésére sokféle elnevezést használnak. Összegyűjtöttük, hogy milyen neveken szokták szóba hozni a termékünket.

Információk a kártya nevével kapcsolatban:

Az alábbi módokon is hívják általában a kártyáinkat a partnereink, ügyfeleink:

Egyes számban:

Többes számban:

CoachCard.net embléma - fehér téma - fehér háttér - 1920x452 pixel - 150490 byte

A termékünk hivatalos neve: CoachCard, ahogyan az emblémában is szerepel. Kérjük, hogy ha hivatkozik a kártyáinkra, akkor így írja le a nevét, az első és harmadik c-t nagybetűvel. Letölthető az arculati elemek oldalunkról a CoachCard logo többféle formátumban és változatban is. Ha lehetséges, akkor ezt a forrást válassza. Köszönjük!


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://coachcard.hu/Coach-kartyak-es-coach-kartya-elnevezesek-95/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://coachcard.hu/doc95/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás