Innováció és szakértelem Ma Illés névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Extrák / Tudásbázis / Fejlesztő szakemberek / Tréner


Tréner

A tréner általában csoportos tréningeket tart a megrendelő által meghatározott témában, az adott időben és az adott célcsoportnak, a definált szervezeti célok és a kontextus összefüggéseiben.
A téma irányulhat szakmai ismeretek elmélyítésére vagy valamilyen magatartási kompetencia fejlesztésére.

A tréner feladatainak elvégzéséhez önismereti érettség, karizmatikus vezetői képességek, valamint alapos rendszer és csoportdinamikai ismeretek szükségesek.


A tréner katalizátor, aki érzékelteti a téma jelentőségét, és felébreszti a résztvevők igényét a fejlődésre, változásra.
A tréner ugyanakkor akár csak egy tanár,képes átadni a szükséges ismereteket, és összefüggéseiben láttatni az „teljes képet"a résztvevőkkel.
A tréner mindamellett segít kifejleszteni a szükséges készségeket, és támogatni azok ismételt alkalmazását a mindennapokban annak céljából, hogy a résztvevőknél az új magatartás forma új szokássá váljon.

A tréner képes egyénreszabottan kezelni a tréning során felmerülő helyzeteket, aszerint kommunikálni, erősíteni az egyének és a csoport motivációját.


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://coachcard.hu/Trener-info-89/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://coachcard.hu/doc89/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás