Innováció és szakértelem Ma Erik, Alexandra névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Szolgáltatások / Feladatlapok és tesztek


Feladatlapok és tesztek

 CoachCard.hu fejlesztő kártyához tartozó feladatlapok vagy tesztek - 1024x768 pixel - 427822 byte

Köszönhetően a bővített, komplex szolgáltatásnak az önismereti, szociális kompetencia és fejlesztési folyamatot támogató kártyákhoz a használati segédlet mellett még egy plusz feladatlapot vagy tesztet adunk ajándékba minden egyes kártyához, 1 kártyából minimum 8 db (1 csomag) rendelése esetén, figyelem, csak a csomag rendelése esetén! Válassza ki kedvenc modelljét!

Növelje az eszköztárát, használja ki a lehetőséget a fejlődésre, szerezzen maradandó élményt az ügyfeleinek!

 


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://coachcard.hu/vizualis-fejleszto-kartyak-feladatlapok-tesztek-315/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://coachcard.hu/doc315/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás