Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Termék fejlesztések, a történetünk / Mik a szokásaink az eszközhasználat terén?
 Az összes tartalmat: Mik a szokásaink az eszközhasználat terén?

CoachCard kérdőív az eszközhasználatról - 574x768 pixel - 247860 byte

A kérdőív célja, hogy az eszköz használatról részletesebb információt szerezzünk, egyben teljesebb képet kapjunk, hogy az eszközök milyen széles palettáját használják coachok és trénerek.

Kérdőív kitöltés = Nyereményjáték részvétel

A kérdőív kitöltéséhez egy nyereményjátékot kötünk, ahol a kitöltők közül kisorsolunk egy ÚJ közepes, teljes csomagot.
Az új csomag létrejöttét az ügyfél igények hívták létre, hiszen több érdeklődő és ügyfél körében felmerült a kérés, hogy legyen lehetőség mind a 18 kártyából kisebb számban vásárolni, mint 8db/kártya még az ismerkedési szakaszban.

Ennek köszönhetően, az új, teljes csomag, de közepes méretű minden egyes kártyából tartalmaz 4 db-ot, így 72 kártya vásárolható meg, minimum 4 ügyfél fejlesztési folyamatát tudja támogatni a folyamat különböző szakaszaiban.

Egyik kitöltőnk a 72 kártyás csomag boldog tulajdonosa lesz, aki természetesen megkapja a kártyához tartozó használati leírásokat is.

CoachCard fejlesztő kártyák teljes pakk 18 db kártya - 1024x683 pixel - 1057080 byte


Mondjon véleményt és játszon velünk februárban!


A kérdőív külön URL címen is elérhető: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2JV7zwEpAxNIxU1UJXWNtVgVP9JHvg7aRLwQZse4DQUmPkQ/viewform (új ablakban nyílik)

Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://coachcard.hu/fejleszto-karytak-mik-a-szokasaink-az-eszkozhasznalat-teren-240/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://coachcard.hu/doc240/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás