Innováció és szakértelem Ma Illés névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Tréning / A reziliencia projekt / Bemutatkoznak trénereink - Kárpáti-Kincses Krisztina

Bemutatkoznak trénereink - Kárpáti-Kincses Krisztina

Bemutatkozik trénerünk, Kincses Krisztina

Tanulmányaimat a BGF Külker Főiskoláján végeztem nemzetközi menedzsment és HR szakon.  A BSc után munkakörömnél fogva is foglalkoztatott a szervezetfejlesztés területe, így a Szent István Egyetemen szereztem ebből MSc diplomát. 2012-ben újabb "szerelem" jött az életemben, a coachingban megtaláltam önmagam, az üzleti coach képzést a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesületnél teljesítettem. Több mint 10 éves HR tapasztalatom során a tanultakat folyamatosan tudtam használni belső projektek révén mind szervezetfejlesztés, mind tréning és coaching területeken.

Tréningeket tartottam stresszkezelés, önismeret, visszajelzés adási technikák, érték alapú vezetés témákban.

Fejlesztő szakemberként vízióm, hogy ügyfeleimet támogatássam abban, hogy elérjék vágyaikat, saját maguk számára sikeresek legyenek. Hiszem, hogy nincs lehetetlen.

Ami segít engem a folyamatos fejlődésben a 2 évente ismétlődő 360 fokos értékelés, önreflexió és csoportos szupervíziókon való részvétel.


 


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://coachcard.hu/reziliencia-bemutatkoznak-trenereink-Karpati-Kincses-Krisztina-158/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://coachcard.hu/doc158/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás