Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Kártya jellemzők, felhasználási javaslatok / Mi van akkor, ha az ügyfelünk mindig túl racionálisan válaszol?
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


Mi van akkor, ha az ügyfelünk mindig túl racionálisan válaszol?

  - 1024x724 pixel - 434515 byte

Az elmúlt 6 évben jó pár ügyféllel találkoztam, akikre az volt jellemző, hogy túl racionálisan válaszoltak meg minden kérdést. Még azt is, hogy hogyan érzik magukat.
Általában ők azok az emberek, akik gyűjtik az információkat, adatokat és gondosan elemzik, melyek alapján, megfontoltan adnak válaszokat. A körülöttük lévő emberek kicsit távolságtartóknak, "hidegebb"-nek gondolják őket, mert többségében a megnyilvánulásaikban az érződik, hogy tényszerű információkra alapozva mondanak véleményt. Érzéseket kevesebbet mutatnak, így a kommunikációjuk nem olyan sokszínű.

Ők azok, akik általában felnőtt én állapotban kommunikálnak -a tranzakció analízis szülői, gyerek és felnőtt énállípotai közül. Legtöbbször kihívást jelent őket kimozdítani ebből és előhívni belőlük a szabad gyermek én állapotot, aki lazább, önfeledtebb, kreatívabb, viccelődik, a saját igényeire fókuszál, nem akar mindenáron másoknak megfelelni.

Ügyfeleink, a fejlesztő szakember kollégák megerősítik, hogy a CoachCard vizuális fejlesztő kártyái kiváló megoldást jelentenek arra, hogy a coachee ügyfeleinkből elő hívjuk a gyermeki énjüket, hiszen a kártyán található játékos rajzok, színek, szimbólumok kizökkentik őket a megszokott gondolkodásukból. Ilyenkor lehet látni a coachee ügyfeleknél,hogy forgatják a kezükben a kártyákat és gondolkoznak, hogy mit mond nekik a kártya, milyen érzéseket hoznak ki belőlük. Kis idő elteltével fantasztikus válaszokat kaphatunk tőlük.

Megéri kipróbálni az illusztrátor által megrajzolt kártyákat, hogy kimozdítsuk ügyfeleinket a megszokott gondolkodásukból!


Oldal URL


 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás