Innováció és szakértelem Ma Illés névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek /  HR, belső fejlesztés hasznalatra / Teljesítmény célok kitűzése SMART támogatással egy kiskereskedelmi cégnél
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn

Teljesítmény célok kitűzése SMART támogatással egy kiskereskedelmi cégnél

 - 720x576 pixel - 154837 byte

A CoachCard kreatív fejlesztő kártyái elsődlegesen azzal a céllal készültek, hogy belső és külső fejlesztő szakemberek munkáját segítsék. Akkor még ez volt az elsődleges felhasználás.

Viszont az elmúlt egy évben több vállalati ügyfelünk teljesen új oldalról közelítette meg a kártyák használatát.

Egy kiskereskedelmi cég beépítette a teljesítmény menedzsment rendszerébe a kártyákat annak biztosítása céljából, hogy a kitűzött éves célok valóban mérhetőek és objektívek legyenek.

Mint tudjuk, egy vállalat eredményességének fontos pillére a teljesítmény menedzsment rendszer, amely kihívásokkal teli, de reális, konkrétan megfogalmazott célokat és egyértelmű elvárásokat tartalmaz.

A vállalati célokat általában top-down megközelítéssel szokták lebontani, hiszen így biztosítható, hogy a munkatársak valóban egy hajóban eveznek.
Az egyének céljai SMART módon meghatározva segíti, hogy a csoport célok is teljesüljenek, melynek következményeként az összvállalati célok is teljesülnek.

 


Oldal URL


 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás