Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek /  HR, belső fejlesztés hasznalatra / Alakíts ki coaching szemléletet a vállalaton belül mentoring segítségével!
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn

Alakíts ki coaching szemléletet a vállalaton belül mentoring segítségével!

Mentoring szófelhő, miről is szól, mi kell hozzá? - 830x435 pixel - 91902 byte


A CoachCard kreatív fejlesztő kártyái elsődlegesen azzal a céllal készültek, hogy belső és külső fejlesztő szakemberek munkáját segítsék. Akkor még ez volt az elsődleges felhasználás.

Viszont az elmúlt egy évben több vállalati ügyfelünk teljesen új oldalról közelítette meg a kártyák használatát.

Tavaly márciusban megcsörrent a telefon és a vonal végén a képzés-fejlesztési vezető azzal keresett, hogy nem csak magyar, de angol nyelven lenne szüksége a vizuális kártyákra azzal a céllal, hogy egy szolgáltató központ mentor programjába beillesszék a vizuális kártyákat eszközként. A szolgáltató központban dolgozó kollégák ugyanis sokszínűek, többféle nemzetiségű munkavállaló választotta a multinacionális vállalatot munkahelyéül. Így a vállalti kultúra része, hogy a munkavállalók nagy figyelmet kapnak a fejlesztés és támogatás terén, hogy előre tudjanak lépni céljaikban, biztosítva azt is, hogy nem magyar kollégák is élni tudjanak a lehetőséggel.

Miért pont a CoachCard-ot választották? Az indok az volt, hogy a rendszert kitalálták és előkészítették, de a kiválasztott mentorokat is szeretnék felkészíteni, hiszen önmagában a rendszer nem lesz elég. Ha a mentoroknak nincsenek eszközeik, amik valóban magabiztossá teszik őket, akkor ők vonakodhatnak a szereptől, ami miatt a mentoráltak nem fogják kihasználni a lehetőséget olyan mértékben, mint ahogy a cégvezetés eltervezte.

Ez valóban így van.

A jó mentoring program receptje = jól kitalált rendszer és szerep elvárások + kétirányú kommunikáció + mentorok felkészítése.

Az első 2 feltétel vállalaton belül kell, hogy megvalósuljon. A CoachCard csak a harmadik összetevőben tud támogatást nyújtani a komplex szolgáltatásával, a kártyák használati leírásával és feladatlapokkal.

A 10 mentort sikerült alaposan felkészíteniük mentoráltjaik megelégedettségére, le is aratták a babérokat.

Érjen el Ön is hasonló sikereket! Eredményes folyamatot és elégedett mentorokat és mentoráltakat kívánunk!


Oldal URL


 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás