Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Kártya jellemzők, felhasználási javaslatok / Fejlődési célok kitűzése SMART módon
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


Fejlődési célok kitűzése SMART módon

SMART modellA coaching folyamat célkitűzés szakaszában a cél, hogy az ügyfél világosan, pontosan meghatározza, hogy hova szeretne eljutni. A célnak értékesnek kell lennie az ügyfél számára, összhangban kell, hogy legyen a saját értékrendjével valamint reálisnak kell lennie, hogy az ügyfél valóban elhiggye, bízni tudjon abban, hogy a cél valóban elérhető.

A célmegfogalmazást segíti egy angol betűszó: SMART. Jelentése: okos.
Az okos cél konkrét, mérhető, elérhető, releváns, időben behatárolt.

A jó célok:
• Specifikusak, konkrétak, és pozitívan megfogalmazottak
Mérhetőek, teljesülésük mértéke kimutatható
Elérhető, de kihívást jelentenek, erőfeszítésre ösztönöznek bennünket
Releváns, azonosulni tudunk velük, összhangban vannak az értékeinkkel, és a hosszú távú céljainkkal
Időszerűek, van határidejük

A SMART kártya segítségével az üzleti élettől eltávolodva, egy hétköznapi példán keresztül tudjuk bemutatni, hogy a cél megfogalmazásakor miket kell az ügyfélnek meghatároznia. Egy termelő is meg kell, hogy tervezze, hogy mennyi búza magvat, mikor és hogyan kell elvetnie, aratás után mekkora mennyiséget tudnak a malmok őrölni annak érdekében, hogy az időjárás viszontagságai ellenére is időben kenyeret tudjon készíteni, majd azt értékesíteni tudja.

A coach a szimbólumon keresztül bemutatja a hatékony célkitűzés jellemzőit, azt követően kérdéseivel támogatja az ügyfelet annak érdekében, hogy visszaellenőrizhető legyen a cél pontos megfogalmazása.

A kártya emlékeztetőül szolgál az ügyfél számára mind a szimbólum, mind a SMART jellemzők szöveges megjelenítése révén.

Ne felejtse el használni a modellt, hogy hatékony célok mentén induljon el a fejlődésben!


 


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://coachcard.hu/fejelsztesi-kartyak-fejlodesi-celok-kituzese-SMART-modon-101/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://coachcard.hu/doc101/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás