Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / CoachCard challenge - értékeljük a kreativitásod
 Az összes tartalmat: CoachCard challenge - értékeljük a kreativitásod

 CoachCard challenge értékeljük a kreativitásod - 1024x683 pixel - 221399 byte


Ha van kedved, csatlakozz hozzánk egy nyereményekkel teli játékba.

Annyit kell tenned, hogyha van legalább 1, bármilyen típusú CoachCard kártyád, legyen az kis alakú, csoportos vagy online kártya, bármelyik modellből a 18 közül, akkor te aktívan részt vehetsz a nyereményjátékban.

 

Minden egyes héten szeptember 1-től kezdve lehetőséged lesz megnyerni egy CoachCard ajándékcsomagot:

Utóbbi 2 csomag győzteseinek lesz mit osztogatni az ügyfeleknek, hogy magukkal vigyék a kis kártyákat és ráírják a saját kulcsszavaikat emlékeztetőül.

 

Mit kell tenned érte, hogy nyerhess?

Posztolnod kell az adott héten egy kártyát vagy csomagot (rád van bízva) a két közösségi saját oldalad valamelyikére: Facebook vagy Instagram közösségi oldalra és a tag az alábbi legyen: #CoachCard.hu

Az adott heteken bármennyi #CoachCard tag-elés játszik, amivel növeled az esélyét, hogy a te nevedet sorsoljuk ki a következő csütörtökön.

 

Mit kérünk a nyertesektől?

Amennyiben a te nevedet sorsoljuk ki az adott héten, úgy arra kérünk téged, hogy a csomag megérkezése napján ossz meg velünk egy fotót, hogy átvetted a nyereményed. Ezzel tesszük transzperenssé, hogy a jutalmak tényleg valósak. Ha a kisorsolt személy nem teljesíti ezt a kérést, akkor kizárjuk a személyt a további nyereményjátékból.

 

Szóval készülj a #CoachCard challengre, figyeld a hírlevelet és a Facebook oldalt az aktuális heti feladattal!

 


Oldal URL


 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás