Innováció és szakértelem Ma Illés névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Tréning / A reziliencia projekt / Reziliencia egyéni konzultáció


Reziliencia egyéni konzultáció

 - 225x225 pixel - 37031 byte


Mit értünk konzultáció alatt?


Egyéni problémára megoldásként szolgáló direktív  (megmondó típusú ) tudás átadás, mely a tréning témák, reziliencia képességek mentén választ ad az Ön adott helyzetében előforduló kihívásokra, nehézségekre.

Egy rövid egyeztetést követően online platform révén fókuszált beszélgetésre számíthat a résztvevő.
A saját helyzetének rövid, de teljeskörű megismerését követően közösen váltunk át megoldás fókuszra.

Ha szüksége van támogatásra, felajánlunk Önnek egy egyéni konzultációt online felülten keresztül a helyzetre tekintettel nagyon kedvezményes áron: 1 órás megoldás orientált konzultáció csak Önnel most 13.000 Ft-ért!

Jelentkezz:trening@coachcard.hu email címen!


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://coachcard.hu/Reziliencia-lelki-edzettseg-egyeni-konzultacio-319/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://coachcard.hu/doc319/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás