Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Termék fejlesztések, a történetünk / Hogyan teremtsünk Kék óceánt a jelenlegi piacunkon?
 Az összes tartalmat: 


Kék oceán stratégia könyv borító - 312x475 pixel - 41303 byte


Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


Hogyan teremtsünk Kék óceánt a jelenlegi piacunkon?

Hogyan teremtsünk Kék óceánt a jelenlegi piacunkon? Kék Óceán Stratégia: az érintetlen, verseny nélküli piaci tér W. Chan Kim és Renée Mauborgne nevéhez kötődik.
Az új módszertan lényege röviden, hogy ne azokon a terepeken versenyezzünk, ahol már kiélezett harc folyik, hanem keressünk új területet a saját szakterületünkön belül, ahol valami újdonságot hozhatunk létre.

A kék óceánok stratégiájának sarokköve, hogy a konkurencia leküzdésére való összpontosítás helyett a verseny jelentőségének megszüntetésére fókuszálunk úgy, hogy a vásárlói érték tekintetében a vevők és egyéb érdekcsoportok számára egyaránt ugrásszerű fejlődést hozzunk létre.
Mind az értékre, mind az innovációra egyforma hangsúlyt helyez.


A Kék óceán nem más, mint a stratégiáról való gondolkodás, és a stratégia végrehajtásának új módja, amely kék óceán megteremtéséhez, ily módon a versenyből való kitöréshez vezet.

A CoachCard.net egy Kék óceán, olyan világszerte egyedülálló fejlesztő/coaching kártyák gyűjteménye, amely a jól ismert coaching modelleket egy új megközelítéssel, kreatív szemszögből, vizuálisan ábrázolja.

Így a kártyák még maradandóbb ügyfélélményt nyújtanak a fejlesztő folyamat során, segítve a tanulást és a mélyebb bevésődést. Az ügyfél megtarthatja a fejlesztési kártyát, melynek hátoldalára saját jegyzeteit írhatja fel, hogy mit visz magával a fejlesztési folyamat során.
Az innovatív kártyák alkalmazhatóak coachok, trénerek és pszichológusok fejlesztési folyamatában.

 - 720x576 pixel - 139193 byte

Megjelent az első 12 fejlesztő kártya, amely a fejlesztési folyamat különböző szakaszait támogatja!
A kártyák egyedisége lehetővé teszi, hogy a fejlesztő szakember neve és titulusa is rákerüljön az ügyfélnek átadott kártyára.

Nézzen utána a www.coachcard.hu oldalon!


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://coachcard.hu/Hogyan-teremtsunk-Kek-oceant-a-jelenlegi-piacunkon-96/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://coachcard.hu/doc96/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás