Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Cégismertető

Cégismertető


Mi a CoachCard? (Mik a coach kártyák?)

Világszerte egyedülálló coaching kártyák gyűjteménye, amelyek a jól ismert coaching modelleket egy új megközelítéssel, kreatív szemszögből grafikusan ábrázolják, így valódi ügyfél élményt nyújtanak a coaching folyamat során, segítve a tanulást és a mélyebb bevésődést.
Tovább »

Milyen céllal jött létre a CoachCard?

A CoachCard.hu azzal a céllal jött létre, hogy támogassa az ügyfél élmény növelését azzal, hogy a fejlesztő alkalmak  alatt felszínre kerülő témákhoz leggyakrabban használt fejelsztő/coaching modelleket jó minőségű kártyákon a szakemberek rendelkezésére bocsátja. Tovább »

Célcsoport

Fejlesztő szakemberek (elsősorban coachok, pszichológusok, trénerek), akik megfelelő szakképesítéssel rendelkeznek ahhoz, hogy alkalmazzák a fejlesztő kártyákat, ismerik az alapvető fejlesztési módszertanokat az ügyfél problémájának kezelésére. Tovább »

Etikai kódex

 

Az etikai kódex dokumentuma hivatott összefoglalni az értékrendet és magatartási elveket, mely alapján a vállalkozás együttműködik partnereivel, érdekcsoportjaival (beszállítók, hivatalos szervek) valamint megrendelőivel, a fejlesztő szakemberekkel.

Tovább »

Hírlevél feliratkozás

Kedves Látogató!


Mindent megteszek azért, hogy adataid biztonságban legyenek a CoachCard.hu weboldal, a kapcsolódó közösségi oldalak és szolgáltatások használata során. Összefoglaltam neked röviden és tömören a lényeget a személyes adataid kezelésével kapcsolatban.

Tovább »

Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató

Kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatónkat annak érdekében, hogy teljes mértékben tisztában legyen a jogairól és az általunk alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elvekkel és politikával. Tovább »

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

 

Az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek című dokumentum  tartalmazza a A Coachcard.net webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket.

A dokumentum az alábbi témaköröket tartalmazza:

  • Üzemeltetői adatok
  • Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre
  • Szállítási díjak
  • Regisztráció
  • A megrendelés folyamata
  • Elállás joga
  • Elállási jog gyakorlásának menete
  • Adatkezelés 
Tovább »

Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/fejleszto-kartya-cegismerteto-1/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc1/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás