Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Termék fejlesztések, a történetünk / Egy kellemes csalódás
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


Egy kellemes csalódás

Szabó László, a Bringóhintó Kkt ügyvezetője - 960x507 pixel - 131631 byte

A 2016. November 24-ei CoachOK Konferencia nagyon ígéretesnek ígérkezett. Kiállítóként nagyon jó szakemberekkel és ügyfelekkel ismerkedtünk meg, a hangulat nagyon közvetlen volt.

Már a nap vége felé közeledtünk, amikor több ügyfél is nézegette, hogy milyen csomagjaink vannak, pontosan melyik mit tartalmaz, amikor egy úr határozottan rákérdezett a 18-as csomagra, -amiben minden egyes kártya benne van-, hogy „Ezt a csomagot egy fejlesztő szakember könnyen tudja használni?"

Mondtam neki: „Igen, általánosságban a leggyakrabban használt modelleket tartalmazza, valamint minden egyes modellhez hosszabb leírás tartozik, ahol a szimbólumok jelentését is bemutatjuk, illetve a honlapunkon számos cikket találhat az eszköz használatának gyakorlataival. Emailben minden esetben elküldjük a leírásokat."

Erre a válasz: „Ok, akkor kérek egyet a coach-omnak!"

Be kell, hogy valljam, hogy erre nem számítottam, néztem az úrra, akiről kiderült, hogy ő Szabó László, a Bringóhintó Kft ügyvezetője és elmosolyodtam.

„Ez nagyon kedves dolog Öntől, én még ilyenről nem is hallottam" - mondtam neki gondolkodás nélkül.

László mondta nekem, hogy „Hát igen, ő megérdemli, biztos örülni fog neki". És ezzel át is vette a kártyákat.

Nem tudom, hogy tudták-e, de a Bringóhintó Kft. 1985-ben kezdte meg működését a Margitszigeten. A BRINGÓVÁR 1991-ben épült fel és szolgáltatásai folyamatosan kibővültek. Ezek szerint az ügyvezetőnek fontos a fejlődés is.

Ajándékozzon Ön is vizuális fejlesztő kártyákat fejlesztő kollégáinak, coach-ának, tréner ismerősének, amivel örömet tud szerezni és támogatja őt az ügyfél élmény fejlesztésében!Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/fejleszto-kartyak-egy-kellemes-csalodas-235/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc235/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás