Innováció és szakértelem Ma Erik, Alexandra névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Kártya jellemzők, felhasználási javaslatok / Leghasznosabb CoachCard funkciók
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


Leghasznosabb CoachCard funkciók

Leghasznosabb CoachCard funkciók - 389x237 pixel - 48933 byte

A 2016.november 24-ei CoachOK Corporate Konferenciáján sikerült 60 résztvevőt megszólaltatni, akik kitöltötték a kérdőívünket.
A válaszadók 69 %-a szakmabeli volt, coach vagy tréner, 31%-a pedig vezető vagy coaching iránt érdeklődő magán ember.
A fő kérdés, amit feltettünk többek között, hogy:
"A CoachCard funkciói közül mit gondol, melyik(ek) az(ok) ami(k) Ön szerint a leghasznosabbak?"
A válasz során lehetőség volt több funkciót is bejelölni, amit ki is használtak a válaszadók, 100%-uk egynél több jellemzőt jelölt be.
A válaszadók egy negyede a vizuális megjelenést tartotta a leghasznosabbnak, majd ezt követte a két agyféltekés tanulás, döntetlen helyezést ért el a szimbólumok használata és a kártyákhoz tartozó használati segédlet.

Köszönjük a visszajelzéseket, mindig érdekes látni, hogy az ügyfeleink hogyan vélekednek, mik a preferenciáik.
Célunk, hogy erősítsük az ügyfél élményt a fejlesztési folyamatokban!


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/fejleszto-kartyak-leghasznosabb-CoachCard-funkciok-237/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc237/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás