Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Kártya jellemzők, felhasználási javaslatok / A vizuális megjelenés ereje
 Az összes tartalmat: A vizuális megjelenés ereje

hiedelmek kártyaMi az amit el tudunk érni a segítségével?

A vizuális megjelenés, a színek és grafikák összhangja kutatások szerint segíti a könnyebb megértést, felismerést valamint növeli az aktív részvételt a fejlesztési folyamatban.

Nemrég lapozgattam egy korábbi Dale Carnegie tréning anyagot, ahol rátaláltam egy érdekes, általuk publikált amerikai felmérésre, mely rámutatott, hogy a színek általában elősegítik a kommunikációs folyamatot, mert:

  • Felgyorsítják a tanulást, a bevésést és a felidézést 55-78%-kal,
  • A megértés minőségét akár 75%-kal is növelik és tökéletesítik,
  • Megnövelik a felismerés valószínűségét akár 78%-kal,
  • Megnövelik a motivációt és a részvételt akár 80%-kal.

Még egy érdekes aspektusa van a vizuális megjelenésnek, hogy az emlékezésre is pozitív hatással van.
A jól megválasztott grafikáknak jelentős szerepük van abban, hogy egy szemléltető anyag mennyire emlékezetes. Ez azzal függ össze, hogy inkább képekben gondolkozunk, mint szavakban. Több kutatás rámutatott már, hogy a színek használata megnöveli a látott információ rögzítését és hatását.

Hiszünk a vizualitás erejében, termékeinkkel szeretnénk biztosítani azokat az előnyöket, amiket a tanulmány is megemlít, sőt mi több, az ehhez szorosan kapcsolódó ügyfél élményt is.

Tudjon meg többet rólunk!


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/fejlesztesi-kartyak-a-vizualis-megjelenes-ereje-99/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc99/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás