Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Tréning / A reziliencia projekt / Bemutatkoznak trénereink Csikor-Kincses Szilvia

Bemutatkoznak trénereink Csikor-Kincses Szilvia

Kincses Szilvia - CoachCard.hu

Az élet szemléletem a "Life Long Learning", ementén folyamatosan nyitott és fogékony vagyok a tanulásra.

Hiszem, hogy mindig lehet hova fejlődni bármilyen területen, bárkitől lehet tanulni valamit és a tapasztalatok folyamatosan formálják a személyiségünket.

Szeretek emberekkel foglalkozni, korábban sales és kommunikációs tréninget tartottam különböző cégeknél, csapatépítéseket szerveztem és minden alkalommal többnek éreztem magam a tapasztalásoknak köszönhetően.

Pozitív szemléletemmel képes vagyok mosolyt csalni mások arcára és könnyen el tudom érni mások bizalmát. A célom, hogy segítsek az ügyfeleknek elérni a belső egyensúlyt az életében.


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/Reziliencia-trening-bemutatkoznak-trenereink-Csikor-Kincses-Szilvia-242/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc242/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás