Innováció és szakértelem Ma Erik, Alexandra névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek /  HR, belső fejlesztés hasznalatra / Teljesítmény menedzsment a CoachCard kártyáival?
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


Teljesítmény menedzsment a CoachCard kártyáival?

 - 720x576 pixel - 154837 byte

Érdekes módon többféle HR folyamatba bekerültek a vizuális fejlesztő kártyák, amikre mi -a kártyák tervezésekor- nem is gondoltunk.
Ilyen például a teljesítmény menedzsment folyamata, ami ha jól működik, akkor átlátható célok és elvárások mentén dolgoznak a kollégák, így év végére tisztán látható, hogy az adott dolgozó hogyan teljesíett az adott évben, mit sikerült elérni, milyen tényezők nehezítették a célok megvalósítását.

Alapvetően nem csak a fejlesztési folyamatokban, de az üzleti életben is a SMART modellt használják célkitűzésre.
Bár gyakran használt modell, de a célkitűzés nem mindig lesz valóban SMART, mert vagy nincs kitűzve pontos határidő a teljesítéshez, vagy ha ki van tűzve, de előfordulhat hogy nem reális, nem elérhető a cél.
Gyakori probléma az is, hogy nem elég pontosan lett átbeszélve, hogy milyen mérföldkövek mentén, vagy milyen végeredmény lenne az elvárt.

Az alapos, hatékony célmeghatározásban nagy segítséget jelent a SMART kártya, ami mankóként szolgálhat a vezetőknek, biztosítva a célt, hogy az elvárások mind a vezető, mind a beosztott oldaláról egyértelműek legyenek.


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/fejleszto-kartyak-teljesitmeny-menedzsment-a-CoachCard-kartyaival-258/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc258/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás