Innováció és szakértelem Ma Erik, Alexandra névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Kártya jellemzők, felhasználási javaslatok / Mit értünk a CoachCard fogyasztói értékei alatt pontosan?
 Az összes tartalmat: 
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


Mit értünk a CoachCard fogyasztói értékei alatt pontosan?

Fogyasztói érték görbe CoachCard - 960x720 pixel - 127541 byte


Nézzük meg, mik is ezek a tényezők, és hogyan lehet összehasonlítani a CoachCard vizuális kártyáit más, név nélkül említett termékekkel!

Vizualitás
= a grafika, színek és formák használata, összhangja, szimbólumok alkalmazása melyek a jobb agyféltekét mozgatják meg, így ügyfeleink érzelmekkel dolgoznak. A vizuális elemek segítik a megértést, felismerést, bevésődést és felidézést.

Játékosság= a jobb agyfélteke felelős a játékosságért, kreativitásért, szabadabban gondolkodik, így jobban megnyitja a képzelőerőt, társulhat humor hozzá, kötetlenebbül tudnak beszélni az ügyfelek a saját helyzetükről, lehetőségekről.

Egyediség= a vizuális fejlesztő kártyákat egy illusztrátor rajzolta meg, a szimbólumokat pedig a CoachCard csapata találta ki brainstorming módszertannal más szakemberek bevonásával.

Minőség= a kártyák egyedisége, gyártási paraméterei, a kártyákhoz tartozó használati leírások és feladatlapok segítik, hogy egy komplex szolgáltatás kerüljön az ügyfelekhez.

Ár= az egyedileg készített termékek piaci ára, figyelembe véve a személyre szabottsághoz kötődő árat is megszemélyesítés esetén (saját név, titulus, logó feltüntetésével), valamint mennyiségi kedvezményeket és a szolgáltatáshoz tartozó használati leírásokat, feladatlapokat.

Ügyfélélmény= a coachee, tréning résztvevők saját tapasztalaton alapuló tanulása, intuitív, kreatív módon, ami mind érzelmeket, mind gondolatokat kivált belőlük.

Személyre szabhatóság= a fejlesztő kártyák saját brand fejlesztéseként is használhatóak a megszemélyesítés (saját név, titulus, logó feltüntetésével) funkciónak köszönhetően, mely erősíti a kötődést a fejlesztő szakember és ügyfele között. Más szempontból az ügyfélnek is lehetősége van saját helyzetére szabni az adott modellhez tartozó válaszait, amit a kártya hátoldalán tud magának dokumentálni a jegyzet oldal segítségével, így a találkozó során elhangzó hívó szavak könnyen előhívhatóak, emlékeztetik az adott alkalommal átélt érzésekre és gondolatokra.

Ajándék= a vizuális kártyák átadásával nem csak egy modell kártyát kapnak, hanem egy emléket, amit magukkal vihetnek, ami mindig emlékeztetni fogja őket a fejlesztő alkalomra.


Oldal URL


 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás