Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek / Áttekintés a fejlesztési folyamatot támogató kártyákról
Coachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn

Áttekintés a fejlesztési folyamatot támogató kártyákról

A fejlesztési folyamatot támogató kártyák használatát fejlesztő szakembereknek: coachoknak, trénereknek, pszichológusoknak ajánljuk.

Az alábbi ábra mutatja be, hogy a fejlesztési folyamatot támogató kártyák a folyamat melyik szakaszában támogatják az ügyfelek számára a modellek, feladatok megértését.


fejlesztési folyamatot támogató kártyák - 1024x768 pixel - 546892 byte

A kártya az alábbi funkciókat látja el:
  • leggyakrabban használt fejlesztő modellek vizuális megjelenítése;
  • a vizuális hatásnak köszönhetően segítik a felismerést és bevésődést;
  • a kártya az ügyfélnél marad, hátoldali jegyzet emlékeztetőként funkcionál;
  • az ügyfél adaptálja a modellt a saját helyzetére;
  • a fejlesztő szakember nevével, titulusával ellátható branding eszköz.

A kártyák hátoldala jegyzetfelületként használható, ahova az ügyfél a számára legfontosabb információkat írhatja fel a beszélgetés alatt, adott esetben a modell saját helyzetére történő adaptálása is rákerülhet. A későbbiekben az íróasztalra kihelyezett kártya a hátoldalon olvasható tartalommal emlékezteti a fejlesztő alkalmak alatt elhangzottakra.
 
CoachCard hátoldal, jegyzetfelület - 960x768 pixel - 772282 byteOldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/fejleszto-kartya-attekintes-a-fejlesztesi-folyamatot-tamogato-kartyakrol-130/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc130/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás