Innováció és szakértelem Ma Illés névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Hírek /  HR, belső fejlesztés hasznalatra / Kézzel fogható eszköz több HR funkció támogatására


Kézzel fogható eszköz több HR funkció támogatására

 - 720x576 pixel - 146888 byte

A CoachCard kreatív fejlesztő kártyái lehetővé teszik, hogy a HR terület különböző funkcióiban alkalmazva egy új fajta szemlélet, coaching kultúra alakuljon ki.
A fejlesztő kártyák újszerű módon az élményekre és emlékezésre koncentrálva segítik az elhangzottak rögzülését a játékos és színes megjelenésüknek köszönhetően, mely mind két agyféltekét megmozgatja.

Emellett hatékony eszköz egyéni, csoport és szervezeti szinten is.

Akár coaching, tréning, mentoring támogatásában, vagy célkitűzés és visszajelzés adás, valamint hatékonyság fejlesztés terén is inspirációt, új energiákat hoznak be a jól kialakított HR rendszerek és folyamatok színesítésével.

Bővítsd az eszköztárad a még eredményesebb HR és szervezeti működésért!

 


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/doc262/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás