Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Szolgáltatások / Módszerek, tippek támogatják a kártyákkal való munka kezdést / CoachCard felhasználási módszerek 1. szimbólumok használatával


CoachCard felhasználási módszerek 1. szimbólumok használatával

 - 720x576 pixel - 146888 byte

"Mit jelent neked a kártya, amit a kezedben tartasz?" -hangzik el a kérdés a coach szájából.
De mikor és milyen helyzetben mutatja meg a fejlesztő szakember a kártyát az ügyfelének?

Több szakember azt a visszajelzést adta a kártyák használata kapcsán, hogy nagyon hasznos eszköz a folyamat különböző szakaszaiban. Így mindig azt a kártyát használják, amit éppen az adott ülésen érintenek.

Nézzünk meg egy konkrét példát is:
Az ügyfél éppen arról beszélt, hogy az új logisztikai szervezet mennyire stresszeli őt, bizonyos esetekben falakba ütközik, amit nehezen él meg.

A szakember előhúzta a kontroll körökről szóló CIA modell kártyáját, és feltette a korábban elhangzott kérdést: "Mit jelent neked a kártya, amit a kezedben tartasz?"

Az ügyfél kártyával a kezében gondolkodott. Figyelte a kártyán lévő szimbólumokat és azt a pár szót, ami megjelenik rajta az egyes szimbólumok alatt: változtatás-befolyásolás-alkalmazkodás. Gondolkodott, nézte a kártyát, megbiggyesztette a száját és azt mondta: -"Úgy érzem magam, mint akinek ott van a nyíl a kezében, de nem tudom elérni a céltáblát, inkább az esőben állok." Aztán csönd lett.

A fejlesztő szakember várt egy kicsit, majd megkérdezte: "Tehát úgy gondolod, hogy se befolyásod se kontrollod nincs a változtatás céljából?"

Az ügyfél kicsit gondokozott és azt mondta: " Többször próbálkoztam jelezni, hogy a kiszállítás folyamata túl sok extra lépést jelent, de mindig azt a választ kapom, hogy az anyavállalat új folyamatot vezetett be, amire mindenkinek át kell álnnia ahhoz, hogy egységes módon működjön a termék eljuttatása az ügyfelek felé."

A fejlesztő szakember erre megkérdezte: "Van-e esetleg bármilyen befolyásod változtatni a helyzeten? Ki az, akire számíthatsz a megoldás megtalálásában?"

A beszélgetés folytatódott tovább, keresték együtt a lehetőségeket, mi az aminek segítségével közelebb tudna kerülni a célhoz, ki az aki segíthet abban, hogy szimbólumokkal élve "a céltáblát közelebb tolja az ügyfeléhez".


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/CoachCard-szolgaltatas-felhasznalasi-modszerek-1-szimblumok-hasznlataval-318/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc318/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás