Innováció és szakértelem Ma Illés névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Cégismertető / Bemutatkozás / Kincses Szilvia

Kincses Szilvia

Kincses Szilvia - CoachCard.hu

Idegenforgalmon végeztem, számos multinacionális cégnél és kkv-knál szerzett tréneri tapasztalatom van értékesítésben, termék oktatásban, ügyfélkapcsolatban és rendezvényszervezésben.
Hobby szinten idegenvezetést tartok egyéneknek és csoportoknak olaszul és angolul.
Mindigis szerettem ügyfelekkel dolgozni és törekedni arra, hogy az ügyfél elégedett legyen a szolgáltatás teljesítésével, ami kölcsönösen előnyös mindkettőnk számára.


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/Kincses-Szilvia-CoachCard-hu-104/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc104/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás