Innováció és szakértelem Ma Iván névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Tréning / A reziliencia projekt / Reziliencia alapú AkciótanulásCoachoknak

 Az itt látható, coachoknak szánt kártyák listája a coaching folyamat különböző szakaszaiban használt coaching alapmodelleket jeleníti meg vizuálisan. A kártyákon keresztül a coach be tudja mutatni a modelleket és ráhangolni az ügyfeleket, hogy a modelleket értsék meg, adaptálják saját helyzetükre.
Pszichológusoknak

Az itt látható kártyák egy teljesen új eszközt jelentenek pszichológusok számára. A kártyák önismereti és fejlesztési modelleket mutatnak be vizuálisan megjelenítve, amelyek hatékonyan használhatók az ügyféllel való beszélgetés során.
Trénereknek

Az itt látható, trénereknek szánt kártyák listája azon kártyákat tartalmazza, amelyek egyesével, önállóan és egymást követve is szabadon, hatékonyan használhatóak különböző témára irányuló képzések folyamataiban, valamint a tréningek különböző szakaszaiban is. A kártyák alapvető önismereti és fejlesztési modelleket jelenítinek meg vizuálisan.
Innováció és szakértelem

Kincses Kriszinta E.V.

Adószám: 67227374 -1-42

Cím: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A épület

Nyitva tartás, ügyfélfogadás:
előre egyeztetett időpontban

Telefonszám: +36-30-440-11-15
Email: kapcsolat@coachcard.hu

Kincses Kriszina @ LinkedIn


Reziliencia alapú Akciótanulás

Reziliencia alapú Akciótanulás 3 alkalommal 6 egyéni téma feldolgozására

Van olyan téma ami foglalkoztat, de azt érzed hogy elakadtál?
Úgy érzed hogy változtatni kéne, amihez segîtségre lenne szükség?

Akár megváltozott egészségállapot, párkapcsolati válság, közeli kapcsolat válsága, pár, vagy családtag elvesztése, munkahely, vagy pozíció elvesztése....kiégés, folyamatos változás, stressz mind megviselhet lelkileg, testileg, érzelmileg.

Vegyél részt egy akciótanulás módszerével vezetett csoportosés egyéni fejlesztésen!

Reziliencia mint nehézségekkel való szembenézés, terhelhetőség, ellenállóképesség, rugalmasság egy adottság ami mindannyiunkban megvan!

Részvétel 3 alkalommal 6 fős csoportban, mindenkinek a témája sorra kerül, folyamatos tanulás a saját és más résztvevő témájából.

Hogyan működik?

Egy olyan facilitált csoportfolyamat, amelyet egy hozzáértő coach vezet, és azzal a céllal jön létre, hogy maximalizálja a csoport tagjainak energiáit, tapasztalatait, és bölcsességét, annak érdekében, hogy a résztvevők el tudják érni a személyes céljaikat.

Minél vegyesebb a csoport, annál hatékonyabb a munka az eltérő perspektívák, tapasztalatok, bevált eljárások alapján.

Téma meghatározási szempontok: a témahozó számára kontrollálható, kivitelezhető, komplex, tehát nem kézenfekvő megoldású téma, sürgető a megoldása a témahozónak.

Az akciótanulás akkor hatékony, ha lehetőleg egymásnak ismeretlen emberek vesznek részt rajta, ezzel maximalizálják a csoport tagjainak az energiáit, tapasztalatait, bölcsességeit és különböző perspektívából közelítik meg a témát.
Mindannyian voltunk már úgy, hogy nem láttuk a fától az erdőt, ugye?

Az akciótanulás célja, hogy a témagazda, aki hozza a témát, a folyamat végére egy akciótervet készítsen elő a csoport segítségével és határozott időn belül elérje a személyes célját.

Egyik tag valós problémájának megoldásán dolgozva, tanulnak egymás és saját problémájukból a résztvevők, hiszen sokszor felismerhetünk ismerős "elemeket/helyzeteket", ami a mi életünkben is aktuális.

Ezen kívül minden alkalommal 1-1 módszert bemutatunk, aminek segítségével jobban tudod máskor is kezelni a helyzeteket. Így a harmadik alkalom végére minimum 3 új eszközzel bővül az eszköztárad!

 


Részletek:

Időpontok: október 10, 17, 24
Jelentkezz:  early bird árért: 22.000 Ft/fő szeptember 23-ig
szeptember 24-től 25.000 Ft/fő

Jelentkezés a trening@coachcard.hu email címre!

Visszajelzések az akciótanulás után:


"Nagyon jó volt megtapasztalni a csoport közös erejét, miközben a másik ügyén dolgoztunk, egyfolytában beugrott a saját dolgom is, magamra is tudtam vonatkoztatni az elhangzottakat.
A saját projektem feldolgozását követően, olyan akciótervvel mentem haza, aminek kézzel fogható eredménye lett.Hazamentem, megírtam az önéletrajzomat, majd behívtak állásinterjúra.
Nem voltam állásinterjún kb. 10 éve. Az állást nem én kaptam meg, de indulásnak így is több, mint siker.:-)
Nagyon köszönöm a közös munkát Csikor-Kincses Szilvinek és Tábor Istvánnak"

Rozgonyi Beáta

"Voltam már más csoportos coaching programon is és eddig mindig nagyon inspiráltak ezek a foglalkozások. Ez az action learning pedig mintha minden pozitív dolgot sűrítve adna a coachingból: megerősít, többféle szempontból is segít rátekinteni a problémádra, hiszen nem csak a coach egyéni, akkori kérdéseire kell válaszolnod, de mások kérdéseire is. Ráadásul nem mehetsz el anélkül a végén, hogy bevállalnád, mit fogsz lépni. De a legszebb az egészben, hogy ha nem a te témáddal foglalkoznak, akkor is viszel haza magaddal egy sor fontos választ, gondolatot. Valahogy olyan sűrített, turbó módon működik ez az egész. Pláne, ha érzi az ember az odafigyelést (ahogy ez maximális volt Szilvitől és Istvántól)! Az meg tovább segíti a folyamatot, mondhatni külön felelősség (magunkkal szemben), hogy később visszatérünk rá, be kell számolni a vállalt lépések teljesítéséről. Nagyon hatékony módszernek tartom, köszönöm, hogy részese lehettem!"

Koskovics Éva, corporate/vállalati coach, executive/vezetői coach, life/életvezetési coach


"Az a két, két és fél óra rendkívül intenzív volt számomra, telis-tele AHA-élményekkel!
Köszönöm, hogy mindennek részese lehettem, köszönöm a szeretetteljes támogatást, bátorítást és önbizalmat, amit tőletek kaptam!
Aktív és kiemelkedő figyelmetek, erőteljes és célirányos kérdéseitek és azok őszinte megválaszolása rádöbbentett arra, hogy mik azok a kulcsfontosságú területek az életemben, amikre fókuszálnom kell, és amikkel foglalkoznom kell, hogy kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet élhessek! Már látom magam előtt a legfontosabb feladataimat, látom azt, mire figyeljek az életemben, és hogyan közelítsem meg a problémáimat.
Azóta könnyebb a lelkem és elsősorban igyekszem arra figyelni, hogy elfogadjam és szeressem önmagam, valamint ne akarjak mindent kontrollálni az életemben, és tudjak elengedni, amikor az szükséges a továbblépéshez!
Köszönöm Nektek a felejthetetlen, csodálatos élményt és szívből ajánlom mindenkinek!"

Bekker Anita

 


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/Reziliencia-alapu-Akcio-tanulas-252/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc252/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás