Innováció és szakértelem Ma Erik, Alexandra névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal    Webshop    Coachcard kapcsolatKapcsolat, elérhetőség   www.coachcard.hu honlap térkép, tartalmi áttekintésHonlap térkép   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: kapcsolat@coachcard.hu     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.hu / Extrák / Tudásbázis / Fejlesztő szakemberek / Pszichológus


Pszichológus

A pszichológus olyan személy, aki felsőfokú pszichológia szakos diplomával rendelkezik, és hivatásszerűen alkalmazza a pszichológia elveit és módszereit különböző területen, mint pl az oktatásban,kutatásban,szervezetek vizsgálatakor. Fontos megjegyezni, hogy a pszichiáterrel ellentétben nem orvos.

Napjainkban sokan azonosítják a pszichológust azzal az emberrel, aki a problémák kibeszélésével és megoldásával, tanácsadással, illetve a mentális zavarok gyógyításával foglalkozik. A pszichológusok a széles körű általános lélektani, fejlődéslélektani, szociál- és személyiségpszichológiai,agytudományra vonatkozó ismereteket felhasználva egyéb területeken is dolgoznak különböző feladatokon, mint a szervezeti konfliktusok megoldása; szervezetfejlesztés; fejlődésben elmaradott gyerekek képességdiagnosztikája és fejlődésük segítése stb.


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.hu/fejleszto-kartya-pszichologus-90/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.hu/doc90/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:

Ugrás az oldal tetejére | www.coachcard.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek | Etikai kódex | Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató (GDPR)
CoachCard hírlevél feliratkozás | CoachCard hírlevél leiratkozás
A reziliencia projekt: tréningek, workshop-ok és online kérdőívek | A reziliencia projekt hírlevél feliratkozás | A reziliencia projekt hírlevél leiratkozás